Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dojrzala nastolatka

PROSZE O POMOC!!!

Polecane posty

Gość Dojrzala nastolatka

Gość a co konkretnie się stało
??????????

Gość Dojrzala nastolatka
wiec wczoraj powinnan jak co miesaic dostac okres z odstawienia w 7.dniowej przerwie. I pochwa mnie bolala normalnie jak co miesiac,mialam lekkie krwawienie,ale odrana dzisiaj nie mam nic. Boli mnie pochwa jak na okres a od wczoraj nie ma krwawienia.W zeszlym miesiau milam bardzo lichy okres/2 dni i to bardzo malo. Dodoam,ze nie zapomialam zadnej tabletki i nie bralam innych lekow.Czy to normalne,ze moze nie leciec krew.Bo we mnie napewno cos sie dzieje,bo czuje to. Czy moze tak byc,ze tylko raz polecialo i juz nic wiecej.Prosze o pomoc bo bardzo sie martwie/.

skarbie idź do gina - nie poradzimy ci nic konkretnego, chyba że przypadkiem trafisz na lekarza na forum. ktoś musi to sprawdzić

Gość Dojrzala nastolatka
mieszkam za granica i jak bylam w polsce to bylam 3 miesiace temu u lekarza powiedzial,ze mam zapalenie pochwy i nadrzerka sie zaczyna.Dal mi jakies leki i powiedzial,zebym jak przyjade do domu to poszla na badania,ale ja jakis tak jeszcze nie powszlam,czy moze to byc od tego

Gość Dojrzala nastolatka
prosze!!! zcemu nikt nic nie pisze

a za granicą nie ma żadnego ginekologa? - nie wierzę. gdzie ty jesteś? w afryce? zrozum że bez badania się nie obejdzie :O jak masz kłopoty językowe to może jakaś koleżanka by ci pomogła co?

musisz iść szczególnie że jak piszesz miałaś niedoleczone (moim zdaniem) zapalenie pochwy i nadżerkę

Gość Dojrzala nastolatka
mieszkam w szwecji.Lekarze sa a ja znam jezyk dobrze.NIe poszlam,bo mowilam,ze przyszlym miesiacu w przyszlym miesiacu

nie odkładaj wizyty. możesz sobie bardziej jeszcze zaszkodzić - nie warto