Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złoty_Przebój

Laska musi pożałować !!!

Polecane posty

Gość Złoty_Przebój

Witajcie moi kochani! Jestem wielkim fanem muzyki lat 80-tych. Nic złego w tym nie widzę, tym bardziej że mam samych kumpli który też uwielbiają właśnie taką muzykę. Pewnego razu niestety spotkała mnie wieeeelka przykrość :( Będąc w wypożyczalni płyt CD i wybierając sobie album Foreignera, podeszła do mnie jedna laska i zainteresowała się tym czego szukam. Powiedziałem że lubię lata 80-te New Romantic i Disco i ubolewam nad faktem że nie mają w wypożyczalni nic Karela Fialki :( Ona powiedziała że ma u siebie sporo zbiorów muzycznych w tym i Fialkę. Zainteresowałems ię tym, powiedziała że może mi je udostępnić. OK pomyślałem! Czemu nie, będę miał w końcu "Hey Matthew" w dobrej wersji :) Podała mi adres i numer GG. Umówiliśmy się że wpadnę do niej z laptopem i zgram na miejscu jej płyty na MP3. Tak najlepiej! No to teraz słuchajcie: Codziennie mi psuzczała sygnały :( Wydzwaniała, pisała na GG głupie wiadomości. Olewałem to, pomyślałem że jak do niej wpadnę z laptopem to wyjaśnimy to i już przestanie to robić. Niestety stało się inaczej :( Już mówię! Laska naprawdę fajna, ładna, inteligentna, ma niemalże identyczny gust musyczny co ja ale co z tego skoro jest wysoka!!! Ja jestem dość niski (mam 172 cm) a ona ze 180 cm, długie nogi, taka foczka. No to oczywiste że nie mogę sobie pozwolić żeby taka laska do mnie coś miała no nie? Dałem jej to do zrozumienia zaraz jak się poznaliśmy mówiąc w żartach oczywiście: "Popatrz jakiej zajebistej muzy słuchają kurduple". Stale jej mówiłem że jestem niski, starałem się być grzeczny! Nie chciałem jej mówić że jest za wysoka tylko i wyłącznie pzrez grzeczność. Niestety to był błąd :( Podczas gdy zgrywałem u niej na mym laptopie jedną z jej ciekawszych płyt Modern Talking, oznajmiła mi że jestem zajebistym facetem. Podziękowałem jej, powiedziałem że jest to miałe ale żeby skończyła ten temat bo to już się nudne robi! Nie skończyła :( Mówiła ze chce abym częściej do niej wpadał, że fajny jestem i oh i ah. Olewałem to, pomyślałem sobie. Za chwilę zgram ostatnią płytę, wyjdę i laski więcej na oczy nie zobaczę a na GG najwyżej dam jej bana :) Niestety o jedną rzecz posunęła się za daleko :( Podeszła do mnie i po chwili te jej duże łapska (jest wysoka to i ma duże dłonie) znalazły się na mojej twarzy. Mało brakowało a zaczęłaby mnie lizać szmata. Nie wytrzymałem! Odepchnąłem ją z całej siły, wyjąłem szybko z mojego lapka jej płytę i rzuciłem nią o ścianę także przełamała się na pół! Szybko zwinąłem laptopa i powiedziałem że szmata pożałuje za to że się tyka niższych od siebie! Szybko wyszedłem a na GG rzecz jasna ma bana! Dobrze że nie podałem jej mojej komóry bo bym musiał chyba zmienić numer! Powiem więcej! Nie mam wyrzutów sumienia! Myślę nadal co zrobić aby szmata pożałowała raz na zawsze! Poniżyła mnie dziwka! A ja mimo że jestem niewysokim człowiekiem to nie mogę sobie pozwolić na coś takiego. Szanuję siebie, mam poczucie własnej wartości i nie mogę pozwolić aby wyższa ode mnie laska robiła mi coś takiego jak tamta dziwka! Co mi poradzicie? Jak dać jej nauczkę raz na zawsze?

Gość zgrywanieMUZYKIjestNIELEGALNE
wiesz???:P zabawna histoira, masz takich więcej? :D:D:D:D:D

Gość niewysoka dziewczyna
dobrze ze wszedles bo móglbys dopiero ja unieszczęsliwic jakbys się z nia umówił. głupi kurdupel jesteś

Gość Złoty_Przebój
Ja głupi ??? Czy wy nie widzicie że sobie ze mnie laska jaja robiła tylko dlatego że byłem niski? Robiła to specjalnie żeby się ze mnie pośmiać! I za to musi pożałować !!!

Gość chłopczyku mały
ty naprawdę niski jesteś - na umyśle. będziesz się na lasce mścił za to że się jej spodobałeś a ty wstydzisz się pokazać z wyższą dziewczyną? żenada :O trzeba jej było wprost powiedzieć a nie aluzje głupie robić (pewnie chciała cię palancie pocieszyć że i tak na ciebie leci mimo że jest wyższa)

Gość chłopczyku mały
i zmień ksywę - nie jesteś Złoty Przebój tylko Mały Kompleks

Ale o co Ci, kolego chodzi? Nie przesadzasz? Skąd pewność, że robiła sobie z Ciebie \"jaja\"? W jej zachowaniu nie dopatrzyłam się niczego uwłaczającego Tobie, natomiast w Twoim (prócz wulgarnego języka) interesowności, chamstwa i braku kultury.

Gość Złoty_Przebój
>>> Chłopczyku Mały A czemu kompleks? Wręcz przeciwnie!!! Szanuję siebie i dlatego właśnie nie mogę sobie pozwolić aby ładniejsza i wyższa ode mnie dziewczyna coś do mnie miała! Gdyby ta laska była wartościowa to by to rozumiała i by czegoś takiego mi nie odpiepszyła !!!

Gość Zakompleksiony jesteś.
Szanujesz siebie? Nie bądź śmieszny :/ Ktoś, kto tak wulgaryzmuje, nie ma szacunku nawet do własnego jezyka :/ Koleś, ten kompleks niższosci padł ci przede wszystkim na mózg.

Gość Złoty_Przebój
Ale wy jesteście nietolerancyjni !!! Tylko dlatego że jestem niski wyzywacie mnie od zakomploeksionych z małym mózgiem! A tamta laska robiła to samo tylko użyła podstępu! Naprawdę żałosne jesteście aby tak sobie jechać z facetem tylko dlatego że jest mało przystojny i niski !!!

Gość Zakompleksiony jesteś.
Koleś nie zrozumiałeś odpowiedzi. Nikt cię nie dyskryminuje ze względu na wzrost (Stańczyk, to Ty?). Dostałeś "po ryju" za sposób bycia, zachowanie i takie tam, które nie mają nic wspólnego z twoim wzrostem. Żal mi tej dziewczyny, bo ją po prostu wykorzystałeś.

Gość chłopczyku mały
tak - szanujesz się szalenie :O przypominasz mi zająca w kapuście, który się rozgląda i płoszy od wszystkiego wkoło. i wiesz co - mnie osobiście poczucie godności nie pozwoliłoby mścić się na kimś z powodu jak wyżej bo: - jeśli laska się nie zgrywała - skrzywdzisz i po co? - jeśli tak - szkoda byłoby mi się poniżać dla kogoś takiego (zejść do takiego poziomu). i naprawdę uwierz - kobiety wysokie kochają niższych facetów i też mają kompleksy na tle własnego wzrostu :O

teraz to już widać ewidentnie że prowokacja, ludzie - dajcie spokój komus się nudzi i pisze co mu przyjdzie do głowy a wy się dajecie nabrać :o

Gość x-x-x-x-x-x
sam jestes nietolerancyjny. Ja sie spotykalam z facetem nizszym od siebie i to o dobre pol glowy i bynajmniej nie dla zartow!!!

Gość 543215
No dobra, ale co ona ci złego zrobila bo nie bardzo kapuję.

Gość Złoty_Przebój
>>>> x-x-x-x-x-x Jeśli masz 185 cm a ten facet z którym się spotykałaś miał 175 to jeszcze nie tak źle! Ale jak laska ma ponad 180 cm a facet ok 170 cm to wtedy już jest źle !!!

Gość chłopczyku mały
ciekawe i tu i tu 10 cm różnicy :D

Gość x-x-x-x-x-x
mam 176 a on mial jakis 168. Dodam, ze lubie nosic wysokie obcasy, ale jemu to nie przeszkadzalo.

Gość x-x-x-x-x-x
moim zdaniem jak dwoje ludzi chce byc razem, to nie patrza na wzrost, wiek czy wage!!! Poprostu probuja sie poznac i stworzyc zwiazek. Dziewczyna, o ktorej piszesz moze poprostu byla zbyt natarczywa :)

Gość Złoty_Przebój
Taaaa? No dobra! Mi też dajmy na to by to nie przeszkadzało, bym się z nią pokazał na ulicy (czemu nie) ale jakby ptzyszła pora na sex, to co wtedy... :( No właśnie! I tu was mam !!!

Gość x-x-x-x-x-x
sex jak sex :) Sprobuj, to sie przekonasz. Poza tym jest takie powiedzenie, ze w lozku wszystko sie wyrownuje :) :) :)

Gość poduszka
powiedz jej ze z pewnoscią jej penis, jest duzo mniejszy niz twoj!

Gość 543215
hehehehehe. no i dorwał nas. Kule na mole. hehehehe.

Gość chłopczyku mały
koledze to się chyba słonica i mrówek skojarzyli - buzi dupci buzi dupci a kilometry lecą :D Stary - to naprawdę nie ma znaczenia w łóżku. Żadnego

Gość Złoty_Przebój
Wiem co to sex! Miałem jakiś czas temu dziewczynę to parę razy się z nią kochałem. Była oczywiście niższa (ok 150 cm), tylko że niestety musiała wyjechać do Norewgii na stałe i po związku :( A sexu z wysoką laską sobie nie wyobrażam !!!

Gość Te Złoty_Przebój
Żałosny jesteś. I to nie z powodu wzrostu.

Gość poduszka
nawet wyobrazni ci nie stracza

Gość Złoty_Przebój
Nie no to oczywiste. Jak może mały facet kochać się z wysoką ładną laską! To jest nieprawdopodobne! To patologia !!!

jeszcze tu piszecie? na tej ewidentnej PROWOKACJI.. wiadć nie tylko autorowi się straaaasznie nudzi