Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Złoty_Przebój

Laska musi pożałować !!!

Polecane posty

Gość Złoty_Przebój
No właśnie! Myślałem że będziecie w stosunku do mnie kochani i wyruzmiali, jednak się pomyliłem :( A co do sexu z wysoką laską to wybaczcie ale to by było naprawdę za duże poświęcenie dla mnie!!! Nie wyrobiłbym, naprawdę!

Gość prowokacja jest ewidentna
i jeszcze najpierw pisze, że puszcza mu sygnały ta laska, a potem, że dobrze, że nie dał jej nr komórki :/

Gość 543215
Dajcie spokój. To rzeczywiście prowokacja. Te...przebój wymysl inny temat. Ciekawszy, bo ten to g*wno.

Ja mam 151 cm, on 192. Jakoś w łóżku to nam nie przeszkadza. Nigdy nie przeszkadzało. Przez 15 miesięcy odkąd się znamy. A to 41 cm różnicy... A na marginesie dodam, że ja też w jej zachowaniu nie widziałam nic, co by miało ci dać do zrozumienia, że za niski dla niej jesteś. To TY stale to podkreślałeś...

Gość Złoty_Przebój
To akurat prawda! Mam 2 numery a podałem jej ten gdzie do mnie wszyscy dzwonią. Drugi mam tylko dla rodziny i najbliższych oraz dla przyjaciów i tego jej fajtycznie nie podałem! Dzięki Bogu !!!

Gość Złoty_Przebój
>>> achni Mi chodzi o różnicę wzrostu tylko wtedy gdy laska jest wyższa od gościa. Bo zobacz! Gdybym miał 190 cm to nawet i laskę co by miała 140 cm mógłbym mieć :) No ale jak facet jest niski a alska wysoka to wtedy w łóżku jest już problem! Mówię wam !!!

koleś - masz nasrane na bani. jak to niejest prowokacja- to jak mozna jebnąć DZIEWCYZNą O SCIANE. sory, ale zamiast mózgu masz WATĘ (gdzie ci moderatorzy???)

Gość Złoty_Przebój
O ścianę to ja rzuciłem jej płytą a nie nią !!! :)

to, że laska chciala cie \"bliżej poznac\" to nie powód by nią rzucaco ściany. może akurat ona miala doswiadczenie z nizszymi, i jej to wogole nieprzeszkadzalo. eeeeeh, szkoda gadać

nawet i płytą, ale mi rożnica. moze to jej najlepsza plyta, najlepszy dobytek w kolekcji, a ty ją wyjebałeś jak swoją zmemlaną gume do zucia. ja bym na jej miejscu rzucila o sciane twoim laptopem

Gość x-x-x-x-x-x
ja sypialam z nizszym facetem i nie bylo zadnego problemu ani dla niego , ani dla mnie :) Jak niegdy nie probowales, to nie mozesz tego wiedziec. Poza tym z nizsza od Ciebie dziewczyna tez moze byc nieudany sex, bo to akurat zalezy od zgrania sie w lozku i od oczekiwan wobec partnera/partnerki, a nie od wzrostu!!!

Gość Złoty_Przebój
>>> metai To wyobraź sobie jakbym miał się z taką laską kochać. Toć to by było straszne! Chyba bym tego nie przeżył :(

Gość kolejna durna prowokacja
stańczyka:O:O:O

kochany autorze topa, niewydaje mi sie zeby to byl problem, bo to zalezy od... (podpisuje sie pod slowami autorki postu ktora napisala nad rtwoja wypowiedzią) po drugie... chcialabym cie wielce zbesztac, za te duze dlonie wysokich dziewczyn. sama mam 180 wzrostu, jestem szczupla, i takie tez sa moje dłonie. - szczuple i zgrabne, niewszystkie wysokie są monstrualnych rozmiarów, sorry bejb

Gość Złoty_Przebój
No tamta laska faktycznie miała spore dłonie a numer buta nosiła 45 !!! Sama mi mówiła o tym. I Co? I co wy na to? Ja mam rozmair buta 40 więc jakbym był z taką laską to już w ogóle byłoby przegięcie no nie :)

niemozliwe by ktos kto ma 180 mial rozmiar 45. nawet u facetow to niejest mozliwe!! a co dopiero laska COś MI TU śMIERDZI RYBą KOLEś. ten top to wielka ściema ha

Gość Złoty_Przebój
>>> matai no dobra mądralo! To powiedz jaki masz rozmiar buta! Nie wierzę że masz mniej niż 40 :D

Gość Zutorze topiku
Złoty Przebój - powinieneś nauczyć sie chodzić na szczudłach i problem z głowy :D

Gość Złoty_Przebój
jedno pytanko jeśli można... Kto to jest zutor ??

oh kolego. mam akurat 40, czasem 41, w zaleznosci od rozmiarowki, firmy buciarskiej itp. najlepsze 40,5 :P no ale bez przesady 45 buahahaha! dobre bylo

Gość Złote_Przeboje
>>> matai mam do Ciebie kilka pytanek. Najpierw jedno, odpowiesz, a potem będą następne :) Czy poleciałabyś na faceta o wzroście 170 cm ?

Gość zabij i po problemie

Gość nie czaje
ale dlaczego chcesz sie mscic, do konca nie rozumiem...ona upokorzyla Cie jak??? wysmiala Cie czy co?

kolego kochany, ja nie, wole wyzszych (i takiego mam), no ale moze ta kolezanka miala inne preferencje. nie wszystkie muszą mieć jeden gust, sorx dude :classic_cool: