Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avona

AVON- opinie o produktach

Polecane posty

Gość avona

Drogie panie, ewentualnie w mniejszym gronie panowie czy możecie polecić jakiś dobry kosmetyk z tej firmy? Mam pytanie kupiłam ostatnio nabłyszczającą maseczkę bez spłukiwania avon naturals herbalcare czy ktoś ją stosował? jakie efekty?

Polecam złuszczający peeling do stóp Foot Works. Teraz czekam na odżywczy krem z dodatkiem kofeiny z tej samej serii.

Gość MAMA KAMGURZYCA
Popieram redwine86seria do stóp FOOT WORKS jest naprawdę niezła ale mosim zdaniem większość kosmetyków z avonu strasznie straciła na jakości w ostatnim czasie. Przez parę lat byłam konsultantką avonu i z przykrością stwierdzam że kiedyś super kremy czy tusze do rzęś dziś wiele osób uczulają Mam taką cerę że byle czym się posmaruję i nic ale przy jakimkolwiek obecnie kremie avonowym - mam dostęp do próbek-buzia robi mi sie czerwona jak u upiora.Jednakże kazdy inaczej reaguje na poszczególne kosmetyki więc próbuj avono Pozdrawiam :)

Gość hej ho82
hej, ja polecam serie dla 25latek Anew Retroactives. Bardzo służą mojej cerze, szczególnie żel do mycia z drobinkami. Poznikały mi wszystkie niedoskonałości. Aż jestem zdziwiona i juz sobie zamowilam trugą tubkę:)Poza tym lubie błyszczyki Avonu i balsam antycellulitowy. pa

Gość minimka
polecam piankę do mysia twarzy (takie zielone opakowanie) Jest SUPER... Bardzo wydajne, od czasu stosowania nie mam błyszczącej buzi ( w ogóle) i zero pryszczy.. Nie spodziewałam się tego, ale produkt REWELACJA

Gość minimka
BYłam również konsultantką, a więc trochę tego wyprobowałam na sobie Szampony w ogole mi nie pasują Na kosmetyki kolorowe (pomadki, cienie...) również narzekam, trudno dobrać kolory... Bardzo dobry Tusz ekstremalnie podkręcający POlecam Korektor antybakteryjny clearskin - nie tylko kryje ale i redukuje. POlecam żele pod prysznic, ładnie pachna i pienią sie Niestety jest teżdużo kosmetyków które mogłabym odradzić

Gość Pierwsze-slysze
Ta firma ma jakies dobre produkty ?