Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jovishka

imiona, raz jeszcze!!!

Polecane posty

Gość jovishka

z moim ukochanym staramy sie o dziecko. juz teraz myslimy o imieniu. jesli bedzie chlopczyk to chcemy nazwac go: Brajan, Kewin, Rodżer, Alan, Oliwier albo Ksawier a gdy dziewczynka to bedzie: Dżesika, Wiktoria, Oliwia, Nikola lub Julia ktore z nich najbardziej wam sie podobaja? :D

Gość autorko czy to prowokacja
bo juz straszniej nie moglas wymyslec

Gość ja powiem moze tak
ołłłlł dżizaz zwlaszcza roDŻer i DŻesika isane przez DŻ sa powalajace :D

Gość marniutka prowokacja

Gość ikkkk
Siano z butów wylazło. Ale wsiura z ciebie. Obciach, 80% to porażka

Gość ojojojojojoj
Bo taka reguła jest.. że ludzie ze wsi, bądź z biedniejszych rodzin wymyślają jakies chore imiona, żeby chyba podnieść swój splendor, a ci bogatsi albo inteligentniejsi ludzie, tudzież z wyższych sfer..dają imiona, typu Jaś, Staś, Antek Franek etc..

jak ja kiedykolwiek be=ędę miała dziecko i to będzie chłopiec, to będzie się nazywał Krzysztof :P chyba, że mój mąż będzie miał tak na imię ❤️;) to wtedy dziecko będzie Tomasz :P:P:P (chociaż jak już myślę 9o dziecku, to chciałabym dziewczynkę ;) ale nie wiem jakbym dała jej na imię :P)

Gość jovishka
jaka wies? ja i moj ukochany mieszkamy w krakowie od urodzenia. pochodzimy z wyksztalconych rodzin i sami tacy jestesmy. on jest germanista a ja wlasnie skonczylam biochemie na UŚ. bardzo mi sie podobaja imiona z zachodnia nuta a, ze jestem polka to je spolszczam :) powiedzcie, ktore najladniesze?

Gość ble ble ble ble
Oliwia,Oliwier, Ksawier

Gość ojojojojojoj
jak widzę wsród znajomych osób nowonarodzone dzieci, to wiem że jak wymienię imię Julka, Oliwia , Weronika lub Wiktoria to na bank trafię. W piaskowicach też wyłącznie są dzieci o tych imionach, wystarczy tylko zawołac a wszystkie się odwrócą. Jest taki przesyt tychże imion, ze pewnie w klasie za pare lat, bedzie po kilka Julek , Oliwek i Wiktorii....boszzz..czy nie mozna choc odrobinę wykazać się innwencją..