Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dwunastolatka

HELP ME!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość dwunastolatka

Witam od 2 tyg choruje na zapalenie oskrzeli. Drugi antybiotyk nie pomógł wiec mama wysłała mnie do lekarza, któy przepisał mi zastrzyki. Ja w domu sie nie przyznałam bo strasznie sie tego boje i wstydze. Czuje sie nie za dobrze. Co moge zrobić???????

Gość a JA JESTEM bardzo
Coś mi tu pachnie prowokacją.Przecierzx wystarczy,że mama sprawdzi recep0tę i sama się zorientuje,że masz zastrzyki

za chwilę bedziesz miała zapalenie płuc i szpital:o natychmiast na te zastrzyki! zdrowie najważniejsze

Gość dwunastolatka
wykupilam w aptece jakies bzdurki bez recepty a mamuska jej na pewno nie znajdzie:)

no i z czego się cieszysz? :O zastrzyki to nic strasznego, da się przeżyc... a skoro lekarz przepisał Ci właśnie zastrzyki, to znaczy, że nic \'lżejszego\' nie pomoże... a to znaczy, że... że powinnaś się dostosowac do zaleceń lekarza ;)

Gość -mama
to dziwne że matka wysłała cię samą do lekarza w tak poważnej sprawie...

spoko, w szpitalu jej powiedzą że do zaleceń trzeba się stosować

Gość dwunastolatka
Moja mama mi ufa a przychodnie mam tuż na rogu... W życiu nie pojde na te zastrzyki, juz raz mialam

Gość dwunastolatka
NIE WYBIERAM SIE DO SZPITALA!!

Gość -mama
to przygotuj sie dziecino na święta w szpitalu...

no to nie idź... skoro już postanowiłaś, to o co pytasz? ...w najgorszym wypadku będą powikłania, trafisz do szpitala... tam Twoja mama już się dowie, że miałaś przepisane zastrzyki i jej nie powiedziałaś... i nie dośc, że sama sobie nagrabisz, będziesz miała problemy ze zdrowiem, to jeszcze mama przestanie Ci zupełnie ufac... heh

dziecko, jak się zapalenie oskrzeli nieleczone tak jak trzeba rozwinie (a rozwinie) w zapalenie płuc - to raczej nie będziesz w stanie protestować i trafisz do szpitala czy ci się podoba czy nie - mama sama cię odtransportuje (mam nadzieję) jak będziesz lecieć przez ręcę z powodu wysokiej gorączki! głupie dzieciaki:o

Gość dwunastolatka
Chciałam zapytac o jakis sposób na leczenie:(:(:(

no wiesz... teraz o sposoby na leczenie pyta się lekarzy... a uwierz mi, że nie zapisał Ci zastrzyków, żeby zrobic Ci na złośc... gdyby lekarze nie wydawali się byc odpowiednimi doradcami w sprawach zdrowotnych, to nadal każda \'wioska\' posiadałaby swojego szamana ;)

Gość rówieśniczka
Do dwunastolatka rozumiem Cie i myślę że dobrze robisz.... Zastrzyki strasznie bolą a poza tym trzeba odsłaniać pupę przy obcych