Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deco

robienie loda

Polecane posty

Gość deco

moja dziewczyna zawsze ma ochote na seks oralny kiedy tylko mi sie to podoba i tylko ja dostaje a ona daje. czy to normalne ze dziewczyna robi to tak czesto??

Gość Bobinka
normalne:) Ciesz sie i raduj ze jej tez sie to podoba tak jak i tobie...ale chociaz zaproponuj czasem ze jej sie odwdzieczysz tak samo,zeby nie bylo:P

Gość bli ble blu
*bardzo Cie kocha... *Moze lubi to. *Moze woli Tobie robic, bo Ty jej nie potrafisz i sprawiasz jej bol.. *woli tak niz dopochwowo

Gość ciekawy temat-D
ja też robie mojemu loda, prawie zawsze kiedy tego on chce:-) a jak naprawde nie mam ochoty to wale mu konia:-D On mi patalachy nie wali, nie może sie do tego jakoś przekonać. Ale dla mnie to nie jest aż takie ważne bo większą przyjemność sprawia mi dawanie, niż branie.

Gość -mama
pewnie się boi ciazy...albo...

Nie można tego nazwać dawaniem. :) Bierze się wtedy jeszcze więcej, wtedy, gdy się widzi jak miłemu jest fajnie.... ;)

Gość kamiskaaaaaa
schodze nizej i nizej...chwytam go w dlonie i delikatnie lize jezyczkiem w gore i w dół....potem wkladam w usta i ruszam glową w gore i w dół....muskam go ustami i slodko miziam usteczkami................

Gość podjaralem sie totalnie
powyzszym wpisem.

Gość normalne
Ja wole dawać niż brać:) poza tym ... lubie to:)

Gość deco
dzieki za oodpowiedzi. mi sie to podoba ale wydaje mi sie ze dziewczyna nie moze czerpac z tego przyjemnosci bo to ponizajace i obrzydliwe wg mnie

Gość bli ble blu
Chyba Cie pokopalo!! Robienie przyjemnosci facetowi jest cholernie podniecajace!! Robienie lodzika jest pyszne :) Uwielbiam smak mojego faceta, tak samo jak on lubi moj smak.. Moze Ciebie to brzydzi, ze ona robi loda? Z Twoja psychika jest moze niewporzadku?

Jest jej bardzo przyjemnie. A wiesz dlaczego? Dlatego, że ma okazję sprawiać Ci radość. :)

Gość prezenterka
to dziwne: nie ma w tym NIC dziwnego, ludzie maja baaardzo rozne profile seksualne. Podobnie jak maja rozny wyglad, zachowanie, lubia rozne stroje, jedzenie i seks.