Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plamka24

mialam stosunek seksualny z powiedzmy przypadkowym partnerem

Polecane posty

Gość plamka24

prosze o rade mam goraczke i bol glowy ,nie mam swedzenia pochwy ale lekkie brazowe plamienia mam 13 dzien cyklu wczesniej nie mialam takich plamien nie sa bardzo brazowe ale sie boje co to moze hiv albo kila albo cos jeszcze

Gość wygląda na infekcję pochwy
upławy idź do lekarza ale nie zabezpieczałaś się??????????? no ludzie jak tak można!!!!!!

hiv moze nie dawac objawow przez dlugie lata wiec lepiej idz na pogotowie. mozesz wziac leki, ktore hamuja rozwoj tego wirusa w poczatkowym stadium. potem jest za pozno. a w ogole to lec do lekarza.

Gość dudziska
lady_in_red21-a co ty straszysz dziewczyne moze byc przeciez zdrowa mogla tylko jakos infekcje zlapac napisala ze ja nie swedzi ,a hiv to juz nie przelewki

Gość stonkaaa
lady_in_red21-a co ty straszysz dziewczyne moze byc przeciez zdrowa mogla tylko jakos infekcje zlapac napisala ze ja nie swedzi ,a hiv to juz nie przelewki i bardzo dobrze ze straszy, lepiej chuchac na zimne niz potem plakac. w ogole nie bede moralizowac teraz,na pewno musi sie udac do lekarza

Gość murarz
Nie panikuj ,tylko idź do lekarza.Prawdopodobnie masz jakąś infekcje.W takich sytuacjach strach ma zawsze wielkie oczy.:(

Gość cadcc
jeżeli się nie zabezpieczała to ma powody panikować nawet bez żadnych niepokojących objawów, a tu na dodatek coś się dzieje to nie straszenie, co czytam w odpowiedziach, to głosy rozsądku (szkoda że pochodzą z zewnątrz, od obcych)

idz do lekarza. to faktycznie moze byc cos niegroznego, ale najprawdopodobniej to jakas infekcja - a lepiej to leczyc wczesnie - bedzie taniej i latwiej bo jak takie cos sie rozwinie to moga sie pojawic kolejne problemy

Gość plamka24
witam ,nie wiem tylko jednorazowo mialam takie lekkie plamienia teraz mam normalnie przezroczysty ,plodny sluz to moze juz jest wszystko ok ,a moze to pozniej mnie najdzie te objawy chorob przenoszonych droga pluciowa -boooooooje sie bardzo

Gość anonimowa pozostane
no ale hiva i tak dopiero mozna wykryc 3 miesiace po podejrzanym kontakcie. na przyszlosc radze uzywac gumek:) a teraz nie pozostaje Ci nic innego jak wizyta u lekarza