Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czego wciaz mi brak

Jak sie teraz nie uda to daje sobie spokoj z kobietami!!!

Polecane posty

Gość czego wciaz mi brak

bo ile mozna czuc gorycz porazki, zaprosze ja gdzies na weekend , jak odmowi to sie z zalu upije i dam sobie spokoj, widocznie musze skonczyc jak Kaczyński.....

Gość czego wciaz mi brak
ostatnia probe mialem rok temu ...kazda porazka dluuugo we mnie siedzi...

Gość czego wciaz mi brak
dlaczego jedni zmieniaja kobiety co tydzien a drudzy nie moga miec jednej na cale zycie ?:/

Gość ale co z ta samą miałes
próbę rok temu>????? nie łam się, trafisz na swoją............

Gość czego wciaz mi brak
nie z inna ale po koszu tak sie dolinuje i trace praktycznie poczucie wartosci , czuje sie brzydki beznadziejny.......

Gość ja w życiu nie dostałem
kosza a i tak czuję się brzydki i beznadziejny. Nie chwila ja jestem brzydki i beznadziejny :(

Gość najwyraźniej to nie ta
nic na siłe, wszystkow w swoim czasie, nawet nie będziesz wiedziął kiedy, a zaskoczy.................

Gość ja w życiu nie dostałem
pocieszajcie go :) Uwierzy że to prawda i skończy jak Tomek albo Stańczyk

Gość czego wciaz mi brak
zaprosze tyko musze wymyslic jakis tekst na smsa:)........ najgorsze ze jak sie nie zgodzi musze ja potem na uczelni widywac.....

Gość zapraszać SMSem
w życiu nie zapraszałem dziewczyny więc się nie znam... ale to chyba kretyński pomysł, będzie kiepska informacja zwrotna

Gość czego wciaz mi brak
ona jest strasznie nieśmiała, takie kobiety same mi powiedziały że to dobry pomysł...ma szanse na odp

jak się znają to sms to dobry pomysł:) co innego jakby się nie znali, nie pisali, nie rozmawiali ze sobą:) a tak to ok:)

Gość zapraszać SMSem
ja też jestem strasznie nieśmiały i jak by mnie dziewczyna zapraszała, w dowolnej formie, to bym się z tej nieśmiałości nie zgodził :P Skończe gorzej od ciebie :P

Gość wiesz co jak się krótko znacie
i jeszcze hmmm nie doszło do konsumpcji znajomości to jej nie zapraszaj na weekend bo się dziewczę przestraszy może najpierw na krótkie spotkanie? w publicznym miejscu? generalnie to kobieta powinna dać sygnał do spotkania sam na sam a co dopiero do wyjazdu na weekend

Gość czego wciaz mi brak
to nie wyjazd tylk ozaproszenie na kawe, do kina, piwo, sam jeszcze nie wiem ....przeciez niesmaila kobieta nie daje zadnych znakow...... moje ryzyko...

Gość no to dobrze
bo napisałeś "zaproszę ją na weekend" zrozumiałam że masz na myśli wyjazd w jakieś odludne miejsce gdzie nie wiadomo co jej zrobisz:P powodzenia

Gość no to dobrze
na początek proponuję piwo skoro razem studiujecie kino to na następnym etapie technika malych kroków:P

Gość czego wciaz mi brak
zdam sie na twoje zdanie...jak odmowi to jak znam siebie bede jej unikal....a pewnie dziewczyny beda gadaly ze chcialem ja tylko przeleciec......:/

Gość no to dobrze
a jesteście po sesji? jak wam dobrze poszło to zaproponuj że fajnie by było to oblać

Gość no to dobrze
e tam nie zrażaj się od razu mnie też kolega prosił na kawę wrecz błagał ja odmawiałam bo jestem chorobliwie nieśmiała a teraz kombinuję jak go sama zaprosić albo dać sygnał że ma zielone światło kobiety są nienormalne:P

Gość no to dobrze
napisz tego smsa mnie kumpel wziął z zaskoczenia (bez skojarzeń:) więc z tej kretyńskiej nieśmiałości odmówiłam jak dostanie smsa to nie będzie się czuła onieśmielona, przemyśli sprawę racjonalnie bez presji i może się uda

Gość czego wciaz mi brak
najwyzej przyjde tu sie wyplakac i postekac :) a potem znowu zamkne sie w sobie :) tak juz bywalo ..

Gość gość
5swYuiEa63nR4ct4YDitee6f