Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chce tego

**** dlaczego on nie uzewnetrznia uczuc

Polecane posty

Gość chce tego

Gość hehehehe24
bo Cię nie kocha?

Gość chce tego
nie wiem czy o wielkiej milosci mozna tu mowic bo jestesmy "swierzym" zwiazkiem. chodzi tylko o to ze idac razem to ja lapie pierwsza za reke, to ja domagam sie pocalunko- przytulenia. dlaczego on nie uzewnetrznia swoich uczuc?? wiem ze jak by nie chcial tego zwiazku to by mi to powiedzial! bo znam go juz bardzo dlugo- wiec to nie o to chodzi

Gość a wpadłaś na najprostsze
rozwiązanie: nie wszyscy lubią się całowac i obsciskiwać, prywatnie czy a tym bardziej publicznie a może się wstydzi jak to 1 związek itd..... na przyszłość rada: Pomyśl zanim zapytasz! To nie boli :classic_cool:

Gość chce tego
mysle wlasnie caly czas. nie jest to jego pierwszy zwiazek. i to nie jest tak ze sie wstydzi- bo byl okres (po pewnych problemach- jak oddalilismy sie troche od siebie) ze to on bardziej uzewnetrznial swoje uczucia- rozniez publicznie a teraz to ja nawet lapie pierwsza za reke. ja nie mowie o tym zeby sie calowac na kazdym kroku- zeby sie obsciskiwac- wystarczylo by mi jak bym widziala ze od czasu do czasu to on pierwszy da buziaka- ze to on pierwszy zlapie za reke.

Gość hehehehe24
bo moze on nie zaangazował sie tak bardzo jak Ty i potrzebuje wiecej czasu... a ty za bardzo sie z tymi sprawami spieszysz i go spłoszysz nie za szybko.

Gość chce tego
ale ja to wiem!! i wlasnie boje sie tego- ale naprawde czy chociaz zlapanie za reke to tak wiele?? czy danie raz na jakis czas malego buziaka to takie duze wymagania?? a nie uwazasz ze jak nie bede robic nic to wtedy wszystko moze sie wypalic??