Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mazowszanka86

Ja mlodsza, on starszy

Polecane posty

Gość Mazowszanka86

Czesc. Czy sądzicie, że związek ze staszym odemnie facetem o 12 lat jest jakims wybrykiem czy to coś zupełnie normalnego? Dla mnie raczej wiek sie nieliczy jeśli kogoś się kocha. Ale boję się opini bliskich. Mnie to przeraża, bo jestem osobą wrażliwą na takie uwagi. A może wy jesteście w takich związkach?

Gość Mazowszanka86
Dzięki Sweet Dreams troche mnie uspokoiłaś :)

Gość pomaranczowsza
ja jestem, ale opinie bliskich mnie nie interesuja. zadajemy sie tylko z ludzmi o otwartych umyslach, od zasciankowych opiniondawcow trzymamy sie z daleka :D baw sie dobrze 🖐️

Gość Mazowszanka86
pomaranczowsza- A więc nie tylko ja jestem w takim związku. Tylko tak mi się wydaję, ze ja jestem tylko takda dziwna, że tkwie w takim związku. A tp przez to, że ludzie mają zamknięte umysły i jak ty powiedziałaś , że otaczacie sie ludźmi z otwartymi umysłami. Powiem ci, że ja wokół siebie też mam takich, ale niestety nie wszyscy tacy bo od polowy rodziny napewno posypie sie krytyka, że taki to cie tylko wykorzysta, jesteś naiwna itp. A to była miłośc do ktorej ja przelamalam sie po dłuzszym czasie choc juz jak go pierwszy raz zobaczyłam to czułam, ze to miły czlowiek. Ale nie dopuszczałam myśli, że moge z nim być. A dzis jestesmy. Nie wszyscy o tym wiedzą. Ale sie dowiedzą. wczśniej czy później.