Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

stylistka_paznokci

Chcecie ładne pazurki praktycznie za darmo??

Polecane posty

Jestem początkującą stylistką paznokci Chciałabym wprawić się w robieniu paznoki akrylowych. Dlatego szukam klientek, którym zrobię paznokci bardzo tanio - po kosztach praktycznie. W salonach paznokcie akrylowe kosztują około 100 zł - baaardzo drogo. Ja zrobię o wiele taniej. Po prostu chcę nabyć praktykę Jestem z Łodzi i będę dojeżdżać do klientek. Naprawdę tanio i dobrze zrobię paznokietki. Jestem bardzo dokładna, ładne wzorki mi wychodzą. Piszę poważnie Jeżeli jesteście zainteresowane to piszcie na maila: stylistka_paznokci@ tlen.pl

:) Naprawdę tanio robę paznokietki akrylowe :) I bardzo ładnie mi wychodzą - chodzi mi po prostu o wprawienie się w robieniu ich :) stylistka_paznokci@tlen.pl

Gość pytaczka
tzn za ile??

Gość ja123445
A ILE TRWA ZROBIENIE PAZNOKCI ??? I JAKIE SA WZORY

Wzorki różne - kołeczka, brokaty, kwiatki, plastry miodu itp. :) Ile potrwa? Około 1,5 godziny - długo, ponieważ robię bardzo dokładnie paznokcie, jak już wyżej pisałam :) Nie chcę robić "na odwal". Płytkę paznokcia dobrze przygotowuję, skórki, no i akryl dobrze nakładam - żadnych nierówności :)

Gość Maluniaaaa
Powiem tak ze 45 zl to za duzo jak na nauke ja znam stylistke zaawansowana ktora robi za 30zl :p :) A jak daleko jestes w stanie dojezdzac?

Gość Salchicha
chcialabym,ale szkoda,ze tak daleko mieszkasz

Gość Salchicha
bardzo daleko,w Monachium

Gość ja tez zaluje ze
nie jestes blisko:O

Gość dzidziunkja
a powiedz co robic jak sie paznokcie rozdwajaja? i dlaczego lakiery tak szybko schodza

Gość Pomocy Kredyty nieruchomosc
Taka co sie uczyła robiła mi za 40 zł Po tygodniu odpadły wszystkie a jak zkładała to piekło jak diabli :(

Gość dzidziunkja
no nie wiem co jest ze ten lakier tak szybko schodzi,ile powinno byc tych warstw w koncu?

Gość dziewczyna jak malina
hej stylistka!ja jestem chetna!cp dp ceny to 45zl to za duzo...moja kol. po 2letnim studium kosmetycznym robila mi za 25zł za 45 zł to robila mi pani z 5letnim doswiadczeniem... ale jesli cena 30zl jest aktualna to ja jestem chetna!!

dziewczyna jak malina: odnośnie tej kosmetyczki z 5-letnim doświadczeniem: to zależy od tego jak przygotuje się płytkę paznokcia, jak pokryje się ją warstwą wytrawiacza (czy na \"odwal\" czy dokładnie), jakiej jakości żel i liquid stosuje, no i od tego jak dobrze spiłuje akryl - przede wszystkim przy skórkach - żeby powietrze się nie dostawało pod akryl. Duzo mozna by pisać... :P :)

Gość ktoria33
hmmmmmmmmmmm chcesz sie uczyc wiesz co jak ja bym potrzebowała praktyki nabrac to raczej pokusiła bym sie o zrobienie po kosztach przynajmniej nikt komu odpadnie lub cos innego sie stanie nie miał by do mnie pretensji a wiemy obie o tym jakie sa koszty dzis bierzesz 30 to powiedz mi ile chcesz brac jak juz nabiezesz doswiadczenia?

Gość taka jedna................
Hmm... W sumie to może ja się pokuszę na te paznokcie. Mam pytan ie: ilu klientkom robiłaś już paznokcie?