Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lotkaa

czy w 7 miesiacu ciazy moge grac w tenisa?

Polecane posty

Gość lotkaa

chodzi mi o to czy wysilek reka nie ma wplywu na ciaze

Ciaza to nie żadna przeszkoda do uprawiania sportu, oczywiscie \"z głową\". No chyba, ze masz zagrozona ciąze. Ale tenisa bym Ci odradzała, a co bedzie jak piłka Ci mocno uderzy w brzuch? Sama powinnas znac odpowiedz na to pytanie. Ja bym nie ryzykowała.

Gość lotkaa
dzieki...masz racje a w rakietki przeciez lotka jest lekka wic mnie nie uderzy tylko czy zamachy reka nie szkodza.

Gość jusiek
moze daj sobie spokój

Gość rozumiem że musisz
i bez tego tenisa w najbliższym czasie podupadniesz na zdrowiu? :P

Gość lotkaa
nie nie musze ale chce troche sportu nudzi minie siedzenie w domku i mam duzy wybor gier dlatego pytam

Gość lotkaa
jest ladna pogoda wiec chyba pojde i pogram

lotka myslę, że mogła by byc...tylko mówią, że jak kobieta w ciazy sie duzo naciaga to moze wczesniej urodzic... ale ja cała ciaze sie naciagałam i urodziła po terminie:P a moze basen? jak jest mało ludzi na pływalni, przewaznie wieczorem to sie fajnie pływa... tylko tu z kolei trzeba uwazac zeby nie załapac bakterii narzadow rodnych. Jak widzisz wszedzie sie znajdzie jakis minus. Ja uprawiałam tylko spacerki:P

o rany! chyba oszalałaś! w tenisa? czy ty aby na pewno grasz w tenisa? bo mam wrażenie, że chyba nie wiesz co piszesz! ja grywam w tenisa i nigdy ale przenigdy nie zagrałabym w niego w 7 miesiącu! dziewczyno! idź na spacer, na basen jak najbardziej, ale nie w tenisa! zresztą jak znam ciążę i tenisa, nie będziesz w stanie nawet dobiec do piłki! jak dla mnie to głupota i ryzyko wcześniejszego porodu