Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia 27

co o tym sadzicie ?

Polecane posty

mam 25 lat i cudownego chlopaka. jestesmy razem ponad 2 lata a wczesniej laczylo nas kolezenstwo i przyjazn. Znam go od 10 lat. Wszystko uklada sie super. jest tylko jedno male ale. jest moim pierwszym facetem ( wczesniej tylko 2 znajomosci na zasadzie kilku wyjsc do kina i nic wiecej ). z nim mialam pierwsze powazne przytulanie, pieszczoty, sex. on jest wyjatkowy. mimo ze dlugo sie znamy caly czas dba o mnie o zwiazek ( kwiaty i drobne upominki bez okazji, pamieta o waznych datach itp. jednym slowem w zwiazku caly czas jest namietnosc, fascynacja, temperatura. w lozku jest super. mysli przede wszystkim o mojej przyjemnosci. mam z nim mnostwo orgazmow. po prostu sex marzen. wiem to mimo ze nie mam porownan, bo swietnie znam swje cialo. poznawalam je przez kilka lat poprzez masturbacje nim zaczelam z nim byc wiec wiem co sprawia mi wielka przyjemnosc. i tu pojawia sie moj problem. caly czas mam mysli jak to by bylo byc z kims innym, sprobowac czegos innego. martwi mnie to bo jestem z nim szczesliwa. rozumialabym siebie gdyby sie nie ukladalo ale w takiej sytuacji... to sie dotyczy takze sexu mimo ze on jest boski w te klocki. nie zamierzam go zdradzac ( bo chodze do lozka tylko z milosci wiec musialabym sie w kims innym zakochac ) ani mowic zebysmy zrobili sobie przerwe. po prostu nie wiem jak poradzic sobie z takimi myslami. prosze tylko o powazne rady. czy ktos tak mial i co moze mi poradzic ? to dla mnie super wazne dlatego prosze o pomoc 1

Gość dopóki
Dopóki będzie jedynym facetem, z jakim spałaś, dopóty będzie cię to męczyć :)

Gość Zagadka dwie kulki i armatka
Czy to jest naprawdę miłość? Nie wiadomo czy Cię on już nie zdradził z inną lasencją? Ja bym spróbowała z jakimś kolesiem, który by mnie pociągał. Przecież twój facet nie dowie się o zdradzie.

Gość tyle ze wyrzuty sumienia
niczym wrzod na du/pie beda cie meczyc latami...

Gość dopóki
Nie jest tak źle. Ja naprzykład... sumienie mam czyste - nieużywane. Czego i wam życzę :classic_cool:

Gość bored
no straszne. zalosne, jak wszystko sie toczy wokol sexu

Gość dopóki
A wokół czego ma się toczyć na erotycznym forum? Wokół wędkarstwa?

zosia 27 - mam identycznie, z tym, że jak na razie nie męczą mnie myśli o innych facetach. Ciekawość - to normalne uczucie dla każdego człowieka, inaczej ludzie nie rozwijaliby się. Ale pomyśl logicznie - czy orgazmy przeżyte z facetem są odczuwalne w innym miejscu lubsą diametralnie różne od tych, które potrafisz zapewnić sobie sama? Czy inny facet będzie miał więcej palców, dwa języki i trzy penisy? Co takiego miałby inny, żeby Cię kusić? Po to, zeby było tak samo, albo mniej przyjemnie nie warto zawracać sobie głowy. :) A myślenie o tym, jak mogłoby być z kimś innym może lepiej zamienić na myślenie o tym, jak możnaby urozmaicic zabawy z tym jedynym.;) Tym bardziej, ze jest Ci fajnie. Jest takie powiedzenie, że lepiej zgrzeszyć i załować, niż żałować, że się nie zgrzeszyło, ale jakoś to do mnie nie przemawia.... ;) Wiesz, za co Ewę wypędzono z raju? ...za ciekawość... :D:D:D A gdzie w tej chwili jesteś? ....bo ja chyba w raju.....

Gość zboczona starucha
No a niektórzy panowie twierdzą, że ożenią się tylko z dziewicą bo to gwarancja wierności hehehe. Jak już pisałam w innym wątku, wszystkie "dziewice do ślubu" z mojego otoczenia przyprawiły mężom rogi. Wygląda na to, że to staje się regułą. Czyżby ciekawość była silniejsza niż miłość?

zboczona starucha - nie mów tak.;) Pozwól mi wierzyć, że będę wyjątkiem. :D

ale ja nie zamierzam z nikim innym spac aby mnie to przestalo meczyc. zadne pary itp. ani ja ani on nigdy bysmy na to nie poszli

Gość zboczona starucha
Każda reguła ma wyjątki!!! Trzymaj się Perło - wyjątku ;)

po za tym chodze do lozka tylko z milosci wiec nawet gdybym chciala z innym to musialabym sie zakochac. mi sam pociag fizyczny nie wystarcza....

A cóż CI doradzać? Jest Ci dobrze, więc jesteś w raju. Nie chciałabyś go chyba stracić z powodu zwyczajnej ciekawości?:O

po za tym zeby sprobowac z kims innym musialabym zlamac swoje zasady a tego nie chce robic..... nie potrafie isc do lozka bez milosci......

Gość niniana
No to nie idź. To nie jest obowiązkowe :classic_cool:

Gość niniana
Albo jesteś nezbyt rozgarnięta, albo nas podpuszczasz.

Rób co chcesz.... i ponoś swych czynów konsekwencje :P

skoro tak z nim Ci dobrze to tego nie marnuj bo pozniej bedziec zalowac. trafic na faceta, z ktorym jest Ci dobrze w lozku jest trudno, a jak jeszcze jest taki wspamialy poza lozkiem to nie mysl o swoich watpliwosciach - nie warto

niemoge przestac o tym myslec to silniejsze ode mnie wiem ze jest boski ale ... ... to mnie zzera od srodka

Gość kapuśnicaaaaaaaaaaaaaaaa
EJ A CO WY MYŚLICIE , ŻE NIEDZIEWICA NIE JEST JUŻ CIEKAWA, ALBO FACET KTÓRY SĄ W ZWIĄZKU NTYM CIEKAWOŚĆ JEST ZAWSZE, NP. JAK TO JEST W 3KĄCIE, ALBO JAK TO JEST Z CHINKĄ, CZARNULKĄ CZY KIJ WIE CO TAM JESZCZE. ONA ŚWIADCZY O TYM, ŻE IDZIEMY DO PRZODU, NIGDY NIE ZA ZASPOKOIMY JEST DO KOŃCA., BEZ WZGLĘDU NA TO, ILU PARTEREK BY SIĘ NIE MIAŁO (PARTENRÓW) ALE INNA RZECZ, CZY CIEKAWOŚCI ZAWSZE TRZEBA ULEGAĆ ?

Gość niniana
Może to owsiki?

... juz nawet snia mi sie inni i mam fantazje z kilkoma naraz ... co sie ze mna dzieje ? czy wy tez tak macie ?

Gość niniana
:)... tia... zawsze. Następny etap to fantazje zoofilskie, ale to jeszcze pikuś... Poczekaj na nekrofilskie. To dopiero jazda :classic_cool:

Gość NIE ZA BARDZO
z kilkoma naraz :O PROWOKACJA 💤.