Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zosia 27

co o tym sadzicie ?

Polecane posty

Gość NIE ZA BARDZO
ale kto ci zabrania je miec :O. Ja jestem z 5 mezata (5 w seksie) a mam fantazje o seksie z kobieta, albo z czarnym :P :O i co ? Mam ulegac ciekawosci. Wez sie zastanow, bo jakby kazdy mial takie podejscie jak Ty, to nikt by sie nie wiazal.

Gość niniana
:)... dajcie spokój. Tak infantylne wypowiedzi muszą być prowokacją...:)

Gość NIE ZA BARDZO
to się cwel :classic_cool: 💤 ===========================koniec tematu==================

teraz ktos powinien tu przyjsc z f23 i napisac \'zamykame\' i zakreskowac temat :D huehue

Gość
Co robić? Najlepiej nie pić alkoholu z innymi facetami... :P. Chyba, że chcesz się przekonać co naprawdę znaczą wyrzuty sumienia :P

ALE JA NAWET NIE PRZEBYWAM SAMA W OBECNOSCI INNYCH MEZCZYZN A MIMO TO NIE MOGE TYCH MYSLI WYRZUCIC Z GLOWY

Gość __dan__
prawie kazdego nachodza takie mysli. Jakby to bylo z innym, inna. jak by wygladal taki maly skok w bok. Z tego co slyszalem od innych ktorzy sie porwali na cos takiego a zyli w idealnym zwiazku zalowali tego. Sumienia nie da sie potem wyciszyc. czuje sie wstret do siebie. juz nie jest tak samo pod warunkiem ze sie drugiej osobie do tego przyzna i bedzie potrafila wybaczyc. zwiazek powinien byc czysty. trudno jest o dobrego chlopaka wiec sobie go szanuj. te mysli mogly sie narodzic z monotoni w zwiazku. jest to proba dla ciebie jako partnerki ktorej ufa i proba jako czlowieka. Pozdro SZANUJCIE SIE DZIEWCZYNY A BEDZIECIE SZANOWANE

Gość andy123
zosiu , po prostu nie masz wyjścia , musisz zacząć realizować i sama sprawdzać jak to jest z innym facetem. nie powinnaś mieć żadnych wyrzutów , gdyż skoro nawiedzają cie i nie dają ci komfortu normalnego życia , musisz zaspokoić ciekawość .poza tym gdybyś czuła się spełniona w tym związku , to raczej nie miałabyś skłonności do poznawania jak to jest z innym.