Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość podnosimy

oddawala ktoras z Was wozek do komisu?jak to dziala?warto?

Polecane posty

Gość podnosimy

Gość chyba nie warto
ale lepsze to niż trzymać na strychu lub w piwnicy.A może ktoś kupi.Przy tak dużej ofercie wózków na rynku musi to być super bryczka żeby ktoś na nią zwrócil uwagę.Mam ten sam problem i dwa wózki na zbyciu i jeszcze pare innych akcesoriów.

ja pozbyłam się w ten sposób dwóch wózeczków, choć pewnie gdybym wystawiła je na allegro cena byłaby dla mnie lepsza, a tak zarobiła pani w komisie, ale ja nie musiałam się niczym dodatkowo zajmować :) w komisie, do którego wstawiałam rzeczy, cena komisowa jest wyższa o 20% niż to, co ja dostaję... więc żeby się szybko sprzedało moja cena nie może być zbyt wysoka...

Gość jusiek
tez mam taki problem duzo firmowych ciuszków na zbyciu które zalegają w szafie wózek udało mi się sprzedac

Gość klara 82
allegro

Gość ambelka
Bo tez trzeba sobie uczciwie odpowiedziec, czy bardziej nam zalezy zeby sie czegos pozbyc za jakas rozsadna kwote, czy marzy sie nam nie wiadomo jaki zarobek na tym so sprzedajemy, bo róznie ludzie podchodza. Widziałam juz sprzedawane rzeczy i wózki za tanie pieniadze , choc były w super stanie. I badziewie, podniszczone i brudne za kosmiczne kwoty. Czasami zalezy nam tylko zeby czegos sie pozbyc i cieszymu sie ze jeszce komus biedniejszemu posłuzy, ale nie kazdy ma taki gest, Snobistycznie kupił to drogo chce sprzedac.

Gość MONIKA77
ja sprzedałam wozek przez allegro, zaznaczyłam odbiór osobisty i "przyszła mama "sama sobie po niego przyjechała, za rok bedę sprzedawc specerówkę PEG PEREGO tez przez allegro.