Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jacek jacek

problem

Polecane posty

Gość Piotr567
miałem tez takie problemy jednak po konsumpcji trzech woreczków słonecznikowego rarytasu odeszły one w niepamięć polecam gorąco

sexy woman czy odpowiesz na moje pytania ? to moze mi bardzo pomoc... wlasnie rozmowa z piekna ( jak mnimam ) kobieta moze pomoze mi zrozumiec moja dziewczyne

glupie pytanie \"jakie pokusy\" ??? Jak to jakie??? No faceci podrywaja, skladaja propozycje, flirtuja itp. A TY sie pytasz. Wyuzdana nie znaczy, ze bedzie na boki skakac.

ja jestem piekna, dlatego wiem co mowie (pisze), no ale najwyrazniej nie dociera. Papa

do flirtu potrzeba 2 osob wiec jak moga flirtowac gdy tego nie chcesz ? tak samo z podrywem, propozycjami - albo sie je odrzuca od razu albo jest sie nie fair prosze nie odchodz z tego topiku...

Ja się skuszę na wypowiedz. :P jacek jacek ---> pierwsza sprawa : chęć spróbowania \"jak to jest z innym\" może się pojawić niezależnie od ilości partnerów, bo KAŻDY jest inny. Ile Twoim zdaniem kobieta powinna ich mieć, aby nigdy nie odczuwać takiej pokusy? 300? wystarczy? Myślisz strasznie stereotypowo:( druga sprawa ---> piękne, inteligentne kobiety wiedzą czego chcą, ona chce Ciebie i Ciebie kocha i skupia się na tym, a nie na rozważaniach jakby to było z tym włochatym listonoszem. Wiem coś o tym ;) To nie jest degustacja w supermarkecie, tylko seks z miłości - nie masz się czego obawiać! 🖐️