Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *mira

dziwny okres

Polecane posty

Gość *mira

martwi mnie mój okres - jest inny niż wszystkie do tej pory i się przedłuża. zazwyczaj miałam bardzo regularnie co 28 dni, okres 5 dni i spokój, a teraz jest już 5. dzień i na koniec się nie zapowiada. kiedy się zaczął (w piątek), był bardzo, bardzo intensywny, krew była inna - jasnoczerwona, taka "żywa", a jak dotąd zawsze była ciemna i gęsta. no i 4.-5. dnia już prawie go nie było albo nie było wcale. a teraz? skąd mogły się wziąć takie zmiany?

Gość *mira
proszę o pomoc, bo się niepokoję.

Gość *mira
haloo!

niestety z takim problem musisz sie udac do ginekologa. Byc moze masz nadżerkę - zwykle ona objawia sie przedłużonym okresem. Ale tak naprawdę dopoki nie pojdziesz do lekarza to nie poznasz przyczyny.

Gość ola ole ole
wygladsa na jakies zaburzenia hormonalne aczkolwiek istnieje tez prawdopodobienstwo samoistnego poronienia jezeli wspolzylas i sie nie zabezpieczalas ale zazwyczaj to problemy z progesteronem idz do gina jezeli do jutra nie minie da Ci tabletki na powstrzymanie krwawienia

Gość *mira
dzięki dziewczyny za odzew. coś się u mnie rzeczywiście dzieje z hormonami, czekam na wizytę u endokrynologa, jednak nigdy wcześniej tak nie miałam, dlatego się niepokoję.