Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OLIVKA25**

ZDZIWACZLA STARA PANNA

Polecane posty

Gość OLIVKA25**

Czy jak mam 25 lat mieszkam za granica, dobrze zarabiam ale nie mam narzeczonego (zaznaczam ze spotykalam sie z mnostwem facetow ale zaden mi nie odpowiadal) tzn ze jest ze mna cos nie taktzn jestem juz STARA PANNA? Bo juz sama nie wiem?

Gość tamma
tak.

Gość Alexxxa
"Stara panna" to raczej kwestia charakteru, podejścia do życia i ludzi. Można być starą panną w wieku lat 18, a można nią nie być nigdy.

Gość Ja również Ja również
25 lat i stara panna ? He he he a to dobre Ja mam 26, jestem wolna, z wyboru, umawiam sie na randki ale nie znalazlam jeszcze swojej drugiej polowy i nie spieszy mi sie z tym Jestem mloda, czas na kariere i szalenstwo a nie męza i dzieci, pfff Najwczesniej jak skoncze 30- 35 lat

Stara panna to kobieta bez faceta, i nie mozna nia byc w wieku 18 lat, wtedy to Ja dzieckiem jeszcze bylam :P Ale nazywanie sie stara panna w wieku 25 lat ? Jest przesada, jak bedziesz miec 35 to rozumiem

Gość OLIVKA25**
DO OSTATNIEGO WPISU ale moze w tym wieku juz nikt nie bedzie chcial twojego obwisnietego i starego cielska i bedzie wolal jakas 20-tke

Ze co ? Jakie obwisniete i stare cielsko, w wieku 30- 35 lat ? Ha ha ha a to dobre Niestety ale moje bedzie wciaz piekne, 30 lat dla cialo to malo, teraz mam 26 lat a cialo jak 17 latka, o dowod mnie prosza jak ide do klubu a co dopiero w wieku 35, nie badz smieszna Trzeba dbac o siebie, a starosc- tak, ale najwczensiej po 60 tce, ha ha ha

Gość OLIVKA25**
tak baju baju. Ciekawe czy bedziesz myslec tak samo jak bedziesz mialal te 35 lat.

Mozliwe ze jakies kobiety w wieku 30 lat wygladaja jak stare kapcie, ale to dla mnie fenomen, to musi byc totalne zaniedbanie, cialo czlowieka jest zaprogramowane na 130 lat zycia a ty mi piszesz ze kobieta w wieku 30-35 lat jest starym flakiem, he he he ;)

Ty zle myslisz a to powoduje przedwczesne starzenie sie, takze uwazaj ;) Ja jestem mloda, cale zycie przede mna a ty mi tu wysuwasz mysli 30 letniego kapcia, dramat Myslisz stereotypowo, niedobrze Ale mozesz, nikt ci nie broni Szukaj wiec szybko meza i zachodz w ciaze, powodzenia zycze

Gość OLIVKA25**
Boze nie mowie o mezu i dzieciach tylko o tym ze samotna straqsznie jestem i chce poczuc cieplo fajnego faceta ale nigdzie nie moge go znalezdz choc caly czas szukam. O to mi chodzilo

Nie po to studiowalam, szlifowalam talent, wypruwalam flaki zeby teraz zaszyc sie z mezusiem i dziecmi w domu A dzieci miec nie moga, bo duzo podrozuje i nie bede ich rodzic po to, zeby opiekunka sie nimi zajmowala, moi rodzice tak sie pospieszyli, studia dziennie, kariera i dziecko, po co ? Nie bylam szczesliwym dzieckiem, potrzebowalam matki przy sobie a nie zastepstwa w postaci zabawek, slodyczy, pieknych wakacji, o dupe rozbic takie dziecinstwo Mam czas na meza i dzieci

Gość ulalalalalaaaa
Zgadzam się - kobieta ma tyle lat na ile wygląda.... Co z tego, że mam prawie 30??? Lubię od czasu założyć wygodne sportowe buty, dwa warkoczyki - i zapewniam was, że nie wyglądam jak stara 30 letnia baba... Czasu się zmieniają, to nie to co kiedyś.... Można mieć 45 m na karku a wyglądać i czuć się jak nastolatka. To wszystko zależy od nas samych! Jak się ubieramy, zachowujemy i jak o siebie dbamy!!!! i od charakteru !!!! Więc to czy jesteś starą panną - typową starą panną, będzie zależeć tylko od Ciebie!!!!! Baw się śmiej, szalej - a na pewno nikt tak o Tobie nie powie.... nawet w wieku 40 lat !!!!

Rozumiem, nie widzialam wpisu Nie wiem co ci moge poradzic, moze zle szukasz, a moze za duzo wymagasz ? Moze jeszcze nie czas na wielka milosc ? Nie wiem, musisz uzbroic sie w cierpliwosc i nie zamartwiac sie tym

Gość ulalalalalaaaa
Korzystaj z życia. Wszystko przed Tobą! Wszystko w swoim czasie. Nie szukaj tego jedynego na siłe.... W końcu On Cię znajdzie !!!! Każdy ma swoje przeznaczenie....

Gość rymcymcym
jak masz 25 lat i nie masz narzeczonego, to jestes panną; stara nie jesteś i jeszcze długo nie będziesz w ogóle termin "stara panna" uważam za obrzydliwy i sadze , że wymysliła go jakas mężatka regularnie prana po pysku przez drogiego małżonka - więc zeby sobie polepszyc humor , chciała w swojej sytuacji znaleźć cos pozytywnego jestem mężatka , żeby nie było; ale nigdy by mi nie wpadło do głowy kogokolwiek określac jako "starą pannę"

Gość OLIVKA25**
Moja mama mowi to samo ale ja juz nie moge. Czesto placze po nocach w zimnym lozk Facetow z ktorymi bylam to zupelne tragedie i porazki straszne, czasem sobie tak mysle ze ja jestem beznadziejna jesli takich facetow do mnie ciagnie.

stara 30 letnia baba... - tak nie mozna wylgadac w tym wieku, a jesli sie wyglada to przez zaniedbanie wylacznie, bo cialo samo w sobie jest mlode a na malzenstwo i dzieci, jest czas nawet w wieku 35- 40 lat Linda Evangelista urodzila swoje dziecko w wieku 42 lat, a jaka piekna kobieta z niej jest Miliony kobiet na swiecie zostaje matkami pierwszy raz w wieku 35-40 lat i nikt im tego nie wyrzuca, bo nie ma czego wyrzucac :) Jednak kobieta czuje potrzeba bycia matka w wieku 20 lat inna pozniej, i jest ok

Gość OLIVKA25**
Moja mama mowi to samo ale ja juz nie moge. Czesto placze po nocach w zimnym lozk Facetow z ktorymi bylam to zupelne tragedie i porazki straszne, czasem sobie tak mysle ze ja jestem beznadziejna jesli takich facetow do mnie ciagnie.

chciałam troszkę inaczej podejść do tematu jak taką osobę nazwiesz to twoja sprawa, chodzi o kanon zachowań jaki się przypisuje \"starej pannie\" może to że spotkałaś już tylu facetów i żaden ci nie pasował, robiz ciebie właśnie starą panne (osobę która nie potrafi iść na kompromos i nie potrafi przez to dzielić życia z inną osobą)

Oj tam, od razu beznadziejna Kiedys bedziesz sie z tego smiac, z ukochanym u boku, ze niepotrzebnie sie zamartwialas :)

Na szczescie nie musimy wychodzic za maz w wieku 20 lat ani w ogole jesli nie chcemy, a slowo \"stara panna\" odchodzi do lamusa i traci na znaczeniu. Ja tez nie planuje slubow przed 30, a ludzie co chca to niech mowia. Co do obwislego ciala, to milosc nie jest konkursem pieknosci, kocha sie osobe nawet jak ma obwisle cycki, wiec nie widze zwiazku.

Gość rymcymcym
skoro cierpisz z tego powodu , to zastanów się , dlaczego takich facetów przyciagasz - albo czy nie jestes zbyt wymagajaca , czy nie szukasz ideału , którego nie ma jak dojdziesz do tego , jak to jest , to możesz nad sobą popracowac i pewne rzeczy miec pod kontrolą choć i tak sądzę , że każda potwora znajdzie swojego amatora

He he he Moze nie potrzebujesz stalego zwiazku ? 32 lata, tyle co moja kuzynka, mloda dupa i fajna, podrozniczka, tez bez meza, ale ma dziecko, ktorym opiekuje sie babcia, co mi osobiscie bardzo sie nie podoba, ale coz

enamorada- totez wlasnie, nie zakochujemy sie w ciele przeciez, wiec nie ma zwiazku, ale pisanie ze 35 latka to stary sflaczaly kapec jest bardzo nie na miejscu

he he he ;) Ja mam za soba kilka zwiazkow, udanych ale nie do grobowej deski :)