Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość swieza mamusia

wzielam pierwsza tabletke

Polecane posty

Gość swieza mamusia

dzis wzielam pierwsza mini pigulke. od porodu minelo 7 tygodni. przez jaki okres powinnam zabezpieczac sie dodatkowo gumka? i jakich skutkow ubocznych moge sie spodziewac. mojej kolezance bardzo zaczely wypadac wlosy. czy ktos ma podobnie?

Gość lauraimpresja
moja koleżanka po porodzie dostała zastrzyk antykoncepcyjny na 3 m-ce działający, około 100 zł, ale to w cenie tabletek, też o czyms takim mysle...

dodatkowo powinnas sie zabezpieczac przez tydzien, przeczytaj ulotke to dowiesz sie wszystkiego ja nie zdecydowalam sie na zastrzyk bo slyszalam wiele zlych opinii, tabletki w kazdej chwili moglabym odstawic gdbym nei tolerowala ich a zastrzyk to juz trzeba by bylo przecierpiec ale to co szkodzi jednemu dla innych moze byc dobre ja brałam cerazette przez rok i zadnych skutków ubocznych co nie znaczy ze tak ma byc u kazdej ale jak nei spróbujesz to sie nie dowiesz

Gość swieza mamusia
no i jak juz wspomnialam wczoraj wzielam pierwsza tabletke. a dzisiaj wyglada na to, ze dostalam okres! typowe bole w podbrzuszu od wczoraj, dzisiaj zaczelam krwawic. czy ten okres w dzien po zazyciu tabletki jest normalny? czy jest spowodowany wlasnie wzieciem pigulki i czy od teraz bedzie regularny?

Gość swieza mamusia
moze glupie pytanie zadalam ale podobno kto pyta nie bladzi. moze jednak ktos mi podpowie co i jak...? z gory dzieki