Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kocham i przestać nie moge...

Co zrobić?

Polecane posty

Hej, Podoba mi się moja koleżanka, po prostu ją kocham. Co zrobić żeby chciała się ze mną spotkać, pogadać, aż w końcu żeby chciała być ze mną??? bardzo ją kocham i mowilem jej ze mi sie podoba, ale ona tylko zrobiła sie czerwona i nic nie powiedziała, zapraszałem na jakiś spacer powiedziala nie, wiec POMOŻECIE???:):):) PozdrO dla Wszystkich Kobiet Tego Forum, Wszystkie Jestescie Piękne:) PS. Proszę nie robić sobie żartów, please to ważne. Ja czuje że innej nie znajde w zyciu, a ona jest dla mnie idealna. Pomóżcie, Proszę...

Gość brzydka jak noc
Buehehehe:O

Gość
może nieśmiała jest ? zaproponuj może jakiś wypad w większym gronie na początek (ale nie za dużym - 4-5 osób) do jakiegoś klubu, dyskoteki będziecie mieli okazję porozmawiać w dwójkę, potańczyć, pobyć ze sobą trochę a z drugiej nie będzzie się czuła zbyt skrępowana ?

Gość indywidualna sprawa
Poprosatu bądź sobą naturalny uśmiechnięty mający własne zdania niezbyt cnotliwy i odważny, ja lubię mężczyzn pewnych siebie którzy wiedzą czego chcą ale jednocvześnie są wrażliwi i nie mów że kochasz bo to banał...prawdziwa miłość..kiedyś odkryjesz co pod tym słowem się kryje

hmm.. jakie to jest denne jak ktos mowi ze ktos jest piekny a go nigdy na oczy niewidzla. tekst prostacki 😴 ale luz. gosciu, ja mysle ze ta dziewczyna jest strasznie niesmiala / albo jej sie niepodobasz. jezeli to pierwsze: to bym radzila proponowac jej spotkanie, do skutku. a najlepiej, jakby szla z jakas kolezanka, i wtedy \"zaatakowac\" podejsc , niesmialo sie usmiechnac, powiedziec czesc, i zaytac, czy sie niespotka z toba. przy kolezance ją zatka, ale bedzie w srodku ja rozpierac duma, ze do niej chlopacy podchodza, a nie do tej kolezanki... spytaj czy moglbys miec z nia jakis kontakt,zeby podala ci twoj numer, czy jakos tak, i poweidz ze niegryziesz. i sie nooo, usmiechaj! jak masz ladne zeby i oczy, to jzu jest twoja hehe no ale jezeli jest ten drugi afekt, to niestety nic nieporadze zmusic, do podobania, sie nieda

Właśnie KOCHAM, mam 20 lat i wiem co to znaczy, ja ją KOCHAM. Mieliśmy wypady w wiekszym gronie, rozmawialismy ale nic to nie dało PozdrO

Własnie raczej to pierwsze, raz kiedyś z nią gadałem i zapytałem wiadomo o co(czy chce ze mną być) nic nie powiedziała, a kolezanka cos tam do niej (a było to przy kolezance) powiedziała dlaczego nie, cos takiego a ona spaliła cegłe i na tym sie skonczyło.... PozdrO Nie rozumiem Was Kochane:P

nie wiem czy mam ładne oczy i zeby, nie jestem znawcą od męskiej urody, wiem że ona jest piekna i ten charakter... ojej!:P PozdrO

MAm numer telefonu i GG, ale nie wiem jak ją podejść. PozdrO

ja jestem w podobnej sytuacji... znaczy u mnie jest tak, że chłopak którego darze uczuciem wie co do niego czuje... ale nic się nie dzieje w kierunku rozwiązania tego... raz jest nam ze sobą dobrze a raz się kłocimy.... zachowujemy się jak para i wszyscy tak nas postrzegają a tak nie jest... i co ja mam robić?

Gość scisle tajne
jak masz jej gg to nie wiem na co czekasz.

myślicie że najlepiej ją podejść od tyłu?

Sorry ale jak panna mówi nie to znaczy,ze nie jest zaintersowana. proste jak budowa cepa. Szukaj innej.

a gdyby ją tak wziąć przemocą?

Widac,ze strasznie nie smiala jest ta laska.....Pisales,ze zapytales sie ja czy chce byc z Toba...a dlaczego przy kolezance a nie jak byliscie sami? Tego tak sie nie robi beybe:P Masz 20l.a ona??? Sama ta laseczka nie wie czego chce...tak sadze ale moge sie mylic

Nie potraficie nic poradzić, Wszystkie Pasztety Jesteście