Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

happy A

Podobno wspaniały na cellulit

Polecane posty

Gość L&S
Witam wie ktoś może gdzie mogę jeszcze dostac CELLASENE brałam ją jakieś 2 lata temu i byłam bardzo zadowolona , ale teraz nie mogę jej nigdzie znaleśc:( przeszukałam już chyba wszystkie apteki i nic :(bardzo proszę o jakieś informacje :) z góry bardzo dziękuje :)

Gość Sklep.Optilus.pl
Moim zdaniem warto byłoby szukać w dobrych sklepach internetowych lub też aptekach. Poza tym oprócz samych kosmetyków,polecam również aktywność fizyczną. Rower i basen na pewno dobrze nam zrobią. Pozdrawiam www.Sklep.Optilus.pl

Gość T.I.A
Pycnogenol biorę jakies 3 tyg co prawda nieregularnie bo w weekendy zapominam... narazie żadnych trumfialnych zmian nie widać ale w połaczeniu z peelingami z kawy i prysznicem naprzemiennym myślę że się coś uda zrobic w tym kierunku..:) muszę jednak przyznać ze nogi są po tych zabiegach i być moze po pycnogenolu dużo jędnriesze i zdecydowanie gładsze ! Powodzenia walczącym z cellulitem:)

Gość aaniusiaaa
Witam. Podobny skład do cellasene ma detocell. Kosztuje ok 40zł. Ja właśnie zaczęłam brać, zobaczymy jak będzie działać, czytałam dużo dobrych opinii, być może reklama..., ale i tak próbuje. Tylko dziewczyny pamiętajcie, żeby cokolwiek pomogło, tabletki, ćwiczenia, dieta, czy picie duzo wody wszystko wymaga czasu. Nie dziwie sie niektórym z was, że nic nie pomaga np. tabletki jak bierzecie je 2 miesiące i koniec. Na wszystko trzeba czasu. Jak sie "zbierało" cellulit latami to nie myślcie że po kilku miesiącach zniknie. Ja mam zamiar być piękna :-D dopiero za rok na wakacje :-) i juz zaczynam.

Gość gość
tez mialam ten problem , polecam ta strone www.dla-kobiety.jimdo.com , produkt celinea plus codzienne cwiczenia , działa cuda , wysztko jest tam ladnie opisane

Gość gość
Najlepszy na cellulit jest krem Thalgo - Intensive Correcting Cream - działa nawet na zbity cellulit. Ostatnio firma Thalgo dostała za niego OSKARA kosmetycznego 2014. Można go kupić w salonach kosmetycznych i w sklepie internetowym.

Gość gość
Najlepszy jaki znam to Refining Body Complex ze Szwajcarii. To jedyny preparat jaki znam, który przynosi efekty nie jest ściemą. Nie cierpię tych wszystkich rozgrzewających mazideł, które dają jedyne efekt rozgrzanej skóry i tyle. Polecam! Uwaga : nie jest tani, ale skutecznośc kosztuje!

Gość zuzamroczek
A słyszałyście o zabiegach Redustim? Genialnie ujędrniają ciało i redukują tkankę tłuszczową. Moja siostra robiła serię dwunastu takich zabiegów w Vici Clinic w Krakowie i jej ciało wygląda fenomenalnie.