Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misia123456

Kot w domu! kuweta, miski, jedzenie itp.

Polecane posty

Za miesiac bede miała w domu kotka, chce mu stworzyc jak najlepsze warunki. Mozecie mi napisac cos o kuwetach (rodzaje itp) słyszałam o jakis z filtrami..nie wiem o co chodzi:P czy warto kupic drapaki? i wszystko inne z góry wielkie dzieki

Misiu ja mam kotka w domu (obecnie już dwa), na początku uczyłam ich korzystać z kuwety i szło dobrze, po pewnym czasie kotki same siedziały na parapecie i miauczały by je wypuścić, teraz załatwiają swoje potrzeby na polu po czym wracają:) Co do drapakó to kot może nie być zainteresowany, mów wybrał sobie \"nogi\" od kanapy, tak więc wszystko jest totalnie odrapane:/ Jesli masz skóry w domu to już masakra. U mojego narzeczonego natomiast drapią tapetę ze ścian aż po sam sufit:)

wielkie dzieki dziewczyny!! zastanawiam sie nad kupnem kuwety z filtrem i nie wiem czy ma to sens (bo jesli to taki bajer:P to po co?)wiec jesli ktos wie, ma to prosze o wiad. dzieki

Gość NO DOBRA............
ja mam zwykla kuwete, kupuje zapachowy zwirek firmy benek drobnoziarnisty albo pochlaniacz zapachow tez z firmy benek nic nie smierdzi a kot uwielbia :D

Gość z zapachowymi trzeba uwazac
bo niewiele jest kotow ktore je lubia ja mam drewniany(mozna wyrzucac do toalety) cat's best-polecam, bardzo wydajny i nic nie smierdzi kuwete mam w toalecie miski mam w kaciku w kuchni, ale wode daje czaesto na blacie kuchennym w filizance bo tam moje koty najbardziej lubia pic;) drapak koniecznie kup-zawsze to troche mniejsze szkody, moje korzystaja zarowno z drapaka jak i tapicerki krzesel, reszty nie ruszaja na szczescie

Gość obla di o bla daqq
ja mam z filtrem

Gość kocia m.
Hej!! Ja też planuję wprowadzić do swojego domu kota; proszę o rady jak to najlepiej przygotować; głównie chodzi mi o kuwetę- gdzie najlepiej ją ustawic, jesli mam małe mieszkanie? Myślałam o łazience, ale siła rzeczy czasem musi być zamnkięta, więc czy to dobre miejsce? O ile wiem, kot musi miec stały dostep do swojej "ubikacji", wiec co z drzwiami od łazienki.A jeśli same sie zamkną, gdy nikogo nie bedzie w domu? Nie wiem, po prostu...Czy mozna trzymać kuwetę w pokoju, np. w kąciku, miedzy meblami..? czy to jednak za blisko ludzi...? Miski, drapaki ok, to wiem...Czy kot powinien mieć swój" kącik", legowisko..? Będę wdzieczna za odpowiedzi :) Pozdrawiam kociarzy

Gość kocia m.
Dzięki za odpowiedź :) Własnie myśle o zamkniętej, to chyba dobre i dla kota i dla nas- wszyscy sie czują swodobnie ;) ... Będę pamietać o filtrze. A co polecasz odn. miejsca ustawienia? Łazienka jest ok? Sama nie wiem, ja pisałam powyżej... Pozdrawiam