Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zapracowana

pigułki,a dziecko-robic przerwe czy nie?????

Polecane posty

Gość zapracowana

Dziewczyny drogie mam pytanie do was.Czy po odstawieniu pigułek,a zajściem w ciąże powinno sie robić jakąś przerwe.Mój ginekolog twierdzi że przy dzisiejszych tabletkach to nie jest konieczne.Od roku biore YASMINE.Jak wy postępowałyście w takich sytuacjach.Pozdrawiam

Gość zapracowana
chyba mnie zignorowano :(

Gość wg mnie powinno
sie zrobic przerwe, moj ginekolog mowi tak z pol roku aby wszystko sie unormowalo

Gość wg mnie powinno
acha i chyba niezbyt jasno nazwalas swoj temat:) tzn ja np myslalam ze jestes w ciazy i sie zastanawiasz czy robic przerwe czy dalej brac pigulki:P

Gość dziekuje baaardzo
3 mieisiasace czekac

ja brałam 7 miesiecy yasmin i zapragneliśmy dziecko odstawiłam i po @ zaraz zzaszłam w ciąze i z dzieckiem jest ok zdrowe rozwja sie prawidłowo i ruchliwe także nie masz co sie obawiac

Gość tez pytalam
sie lekarza powiedzial ze nie jest to konieczne ale dla wlasnej pewnosci i spokoju moge przez pewnien czas uzywac gumek

Gość mnie w przychodni
powiedziano, ze powinnam poczekac do pierwszego okresu, a potem juz sie mozna przestac zabezpieczac.

Gość zapracowana
Dzięki za pomoc!!Faktycznie najbardziej martwi mnie czy bez robienia przerwy a po zajściu w ciąże z dzieckiem będzie wszystko ok.A czy to prawda że bezpośredni po odstawieniu kobieta jest bardzo płodna i szanse na zajście w ciąże są dużo większe????A tytuł tematu faktycznie nie najszczęśliwszy....sorry.:)

to czy kobieta jest bardziej płodna to zalezy od organizmu warto dobrze odżywiac sie przed ciążą tłuste mleko warzyer\\wa owoce cynk ozywiscie kwas foliowy i juz ja naprawde nie bałam sie i mam w brzuszku zdroewgo bobasa acha polecam tez łykac przed zajsciem w ciąze brac wit. B6 bo zmniejsza objawy wymiotów polecił mi to lekarz i działało nie miałam nudnbosci

Gość zapracowana
myszka....mam pytanie czy miałaś jakieś kłopoty z zajściem w ciąże przez YASMINE???