Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w kropce ...

w kropce ...

Polecane posty

Gość w kropce ...

Mam 26 lat, za soba jeden zwiazek, i raczej przeswiadczenie ze nie jestem zdolny do milosci, o jakiej tu czesto piszecie. Natomiast, jak najbardziej do troski o druga osobe, szacunku, poswiecenia, przyjazni, wiernosci, ale to wszystko chyba z poczucia lojalnosci i przywiazania. Jest sens sie wiazac??

Gość elizabethhhh
jest bo aby zoabczyc czy ognisko cie ogrzeje czy bedzie wieksze trzeba byc z nim dokladac do ognia i zobaczyc czy stalo sie cos czy nic

Gość shewa
Wiesz, myślę sobie, że jest sens się wiązać, jeśli tylko spotkałeś kobietę, o którą chcesz się troszczyć, którą szanujesz i która budzi w Tobie ciepłe uczucia. Warto spróbować chociażby po to, aby samemu się przekonać, czy Twoje przeświadczenie jest słuszne (bo podobno zdarza się i tak, że uczucie - zamiast obezwładniać jak uderzenie cegłą w głowę - przychodzi z czasem), po to, by nie tracić najpiękniejszych lat swojego zycia na trwanie w samotności, by dzielić z kims radości i smutki życia codziennego, by martwić się o kogoś i złościć na tę osobę, i by ją przytulac i cieszyć się z jej uśmiechu, a przede wszystkim po to, aby po latach, nawet gdy nic juz nie zostanie, mieć przynajmniej piękne wspomnienia. Pozdrawiam. 🖐️

Gość elizabethhhh
Bo to są fudamnety miłości a czym jets miłość jak nie troską/ jak nie dobrocią jak nie marwtieniem sie pragnieniem dobra ochorna go przed krzywda

Gość w kropce ...
no tak, to jest milosc ... ale to jest dla mnie, chyba milosc z przywiazania, przyzwyczajenia do drugiej osoby, w sumie mi to nie przeszkadza, ale jak czytam wasze rozne topici, to wy dziewczyny tepicie bycie z kims z przyzwyczajenia, oczekujecie "innej milosci", ...tej ktorej chyba nie jestem wstanie zaoferowac.

Gość elizabethhhh
z przyzwyczajenia? co ty mowisz.. przyzwyczajenie to inaczje obojetnosc jets to jest nie ma to nie ma a jak sie teskni czuje sie to cisk jak ta osobka jest to nie zadne przyzywcajenie jak ma sie długo te osobke to potem jets stabilizacja uczuc one są i jelsi dlugo razem i nadal one sa to znak ze nie roztsaniecie sie tak syzbko a co do zony po 5 latahc powiesz e to z przyzwyczajenia..

w kropce... Nie myl miłości z zakochaniem. To drugie jest ulotne i nie trwa długo. Miłość może trwać całe życie jeśli się o nią dba i pielęgnuje jak małą roślinkę :)

Gość ja bym sie zastanwiala
bo taki stosunek do kobiety moze wynikac z twojego charakteru, a nie tylko z tego, co was łaczy. Troche szalenstwa tez sie przydaje. Choc co wspomniec jest na starosc.

Gość w kropce ...
wiem wiem, ja od poczatku mowie o tym drugim etapie, po zakochaniu.

Gość w kropce ...
no wlasnie, z mojego charakteru to wynika, nie ma innego wytlumaczenia :(

Gość ja bym sie zastanwiala
to przetestuj charakter na nowej kobiecie. Lepiej teraz niz jak bedzie za pozno.

a może ta nowa ceni sobie takie ciepło:) a nie szalenstwa z dyskoteki:) moze dla niej szaleństwo oznacza zupelnie co innego np spoacer cichy wieczorem gdy na niebie wybija 1:)

Gość w kropce ...
hmmm ...ciezka sprawa, codziennie o tym mysle, no ok, czas pokaze co mnie czeka, dzieki dziewczyny. pa