Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misiabellaa

po jakim czasie wrociliscie do siebie ??

Polecane posty

Gość misiabellaa

kochani mam pytanie po jakim czasie od roztania ze swoim partnerem/partnerką wrociliscie do siebie ???

Gość stateczna i postrzelona
po dwoch miesiacach, po dniu, po jednej godzinie, po 10 minutach z tym samym chlopakiem :) ale teraz rozstalam sie z nim na zawsze :)

Gość misiabellaa
i jestes szczesliwa ze to koniec ?? dlaczego ?

Gość dziewuszka1234
ja sie rozstawalam kilka razy, czasem na kilka godzin, dni, tygodni, a teraz mieszkamy razem i sie nie rozstajemy juz.

jestem szczesliwa, poniewaz: 1. nie szanowal mnie pod koniec 2. krzyczal 3. przeklinal zdazalo sie ze na mnie) 4. byl zazdrosny.... (do szalenstwa) ;/ 5. i paredziesiat km ode mnie mam swoje zycie, nie jestem pilnowana, jest mi swietnie:)

jestem szczesliwa nie bedac z nim, poniewaz: 1. nie szanowal mnie pod koniec 2. krzyczal 3. przeklinal zdazalo sie ze na mnie) 4. byl zazdrosny.... (do szalenstwa) ;/ 5. i paredziesiat km ode mnie mam swoje zycie, nie jestem pilnowana, jest mi swietnie

Gość misiabellaa
a są tu osoby ktore wrociły do swoich eks np. po roku, po 2 latach ??/ znacie takie przypadki ?? czy po takiej rozłące milosc umiera na dobre ??

Ja znam zeszli sie bodajze po 1,5 roku, moze nawet minelo wiecej czasu. Tylko w ich przypadku w momencie pierwszego rozstania nie bylo milosci, ona pojawila sie dopiero za drugim razem.

Gość mała Aniutka
my wrocilismy do siebie po 7 miesiacach

Gość Smiling
Po roku. Jakoś tak wyszło, ze zerwaliśmy kontakt, byliśmy na siebie nazajem źli. Próbowaliśmy żyć. Po roku pękł i się odezwał :) Teraz jest ok, ale już nie jesteśmy parą. To moja pierwsza tak poważna miłość. Mam jeszcze nadzieję na to, że między nami się ułoży. Przecież wszystko jest możliwe :)

Gość kiedys hhhh
moj facet mnie zostawil bo wrocil do bylej z ktora nie byl juz dwa lata,ale jak ona zobaczyla ze spotyka sie ze mna,postanowila go odzyskac

po 4 miesiącach a moze nawet i po 3 :P i jestesmy ze sobą juz rok, a wczesniej trwało to 2 miesiące.

Gość misiabellaa
ja sie obawiam ze moj wroci do bylej ... jestesmy ze soba juz ponad rok, on z nia zerwal, powiedzial mi ze nie wroci do niej... chociaz ona wydzwaniala do niego i wciaz chce wrocic... wiem bo sie okazało ze moja kolezanka ją zna... wiem od niej ze moj facet chcial jakies pol roku temu wrocic do niej ale nie jest tak... boje sie, ze wroci do niej a ja zostane sama :( a tak bardzo go kocham :( sama sie go nie zapytam czy zalezy mu na niej bo jak sie dopytuje o nią to sie denerwuje i mowi ze nie wroci do niej .... nie wiem co mam myslec o tym wszystkim ... przepraszam za chaotyczną wypowiedz

Gość misiabellaa
widziala ją na zdjeciach, to bardzo ładna brunetka.... hmmm ale ponoc łatwa i głupiutka... opinia kolezanki :)

Gość misiabellaa
znali sie 3 lata a 1,5 raku byli ze soba...

Skoro on Ci mowie ze chce byc z Toba, a nie z nia, to tylko mozesz mu zaufac bo jesli tego nie zrobisz i wciaz bedziesz snuc domysly to ten zwiazek sie rozpadnie.

Gość misiabellaa
Karola mowie Ci ja jestem panikara z natury i zaczynam sobie filmy wkrecac ... moze rzeczywiscie zaufam ...

Gość misiabellaa
jaki topic ?? chetnie poczytam ...

Gość misiabellaa
dzieki :)

Zreszta wiesz zalezy tez czy miedzy nimi to byla taka pierwsza, wielka milosc ... ? Z Toba jest juz dlugo wiec mysle ze jakby czul cos do tamtej i wiedzialby ze bez niczego wroca do siebie to by juz z Toba nie byl.

Gość misiabellaa
no nie, my sie nie pokłocilismy do takiego stopnia ze byl koniec... ale jeskies sprzeczki ze nie odzywalismy sie do siebie ale na drugi dzien juz bylo dobrze.. no wlasnie jestesmy ze sobą rok i kilka miesięcy ... to juz cos, prawda ??

Gość misiabellaa
jesli by mu tak naprawde zalezało na niej to by nie bylby ze mna tak długo.... tylko ja wiem ze ona szaleje za nim ... a faceci są jak dzieci i boje sie ze on zrobi głupstwo ...

Ale ona tak szaleje za nim od momentu rozstania czy teraz nagle sie ocknela ? I czemu sie rozstali ?

Gość misiabellaa
ona szaleje od momentu rozstania z nim... on zerwał bo sie dowiedział ze w konia go robi, poprostu sie zawiódl na niej i to nie pierwszy raz... ( tak mi powiedzial) ona dzwonila codziennie do niego, pisala sms, przepraszała... on stanowczo NIE... potem po 2 miesiącach pojawilam sie ja, dla mnie zmienil numer zeby dala mu spokoj.... jestem z nim do teraz, a niedawno sie dowiedzialam ze chcial do niej wrocic ( od kolezanki) ale juz nie chce, moze znowu sie zawiodl ?? ale jak postanowi wrocic znowu ??

Wiesz jesli bedzie chcial wrocic to niestety nic nie zrobisz. Dla mnie to dziwne ze on takie rzeczy opowiada, ze chce wrocic do niej, a potem ze sie rozmyslil ... Nie wydaje Ci sie to dziwne ? Nikt nie jest w stanie odgadnac co mu tam w glowie siedzi. I jesli odejdzie do niej to na pewno nie tylko dlatego ze ona bedzie chciala, przeciez nie zrobi tego z dobrego serca. Z uczuciem nie wygrasz niestety. Ile macie lat ?

Gość misiabellaa
tez mi sie wydaje to dziwne ale ja wiem ze ona jest strasnie nachalna... ja mam 26 a on 29 lat, ona rok starsza ode mnie ..

Gość misiabellaa
ale gdyby ją jeszcze kochał albo cos czuł to wrocilby do niej.... a jest ze mną i jest nam dobrze razem ...

Czyli dorosli ludzie z Was. Wiesz on powinien juz byc pewny z kim chce ukladac sobie zycie, w koncu ma juz odpowiedni wiek do tego. Na pewno juz o tym gadaliscie. A ona to chyba bardzo zakochana/kochajaca ze od 1,5 roku za nim lata...

Gość misiabellaa
dzwoni do niego na domowy... raz zadzwonila jak ja bylam to jej powiedzial ze jest ze mną a ona ok ze nie bedzie przeszkadzac... potem zadzwonila drugi raz to kazał mi odebrac to sie rozłączyla... nie mieszkamy jeszcze razem ...