Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czupaczups

Moje kolczyki!ZApraszam.... co o nich sądzicie?

Polecane posty

Gość Dlatego chciałabym usłyszeć
Nie ma takiego Użytkownika w Allegro.

Gość Dlatego chciałabym usłyszeć
juz wiem. Trzeba usunąć spację. Kolczyki takie sobie. Dla małej 14 latki ok.

może te szydełkowe nie zwaliły mnie z nóg, to reszta całkiem ładna i mogłabym takie nosić

Gość -Aglaja-
faktycznie trzeba spacje usuwac..ale nie wiem jak to zrobic coby nie

Gość Słabe
Pierwsze dno totalne. Druga osoba już trochę umie. Jeszcze nieudolnie, ale zaczyna ćwiczyć technikę "wire wrapping". Myślę, że kolczyki trzeba też troche przemyśleć, bo np. te: http://www.allegro.pl/item175361041_zabawne_wiszace_kolczyki_zolto_zielone_aglaja.html będą się dziwnie układać przez to łączenie bokiem. Dobrze wyglądają na kartce, ale na uszach nie. Te wszystkie "podwieszone" części kolczyka musiały by być lżejsze. Ogólnie brzydki dobór kolorów.

Gość nauczcie sie
wklejac linki po linku enter lub spacja

ojej, ale przecież te dziewczyny nie mają wykształcenia złotniczego, nie macie? Mnie się podobają

Gość mariwanna
niestety kolczykami zachwycona nie jestem

Gość -Aglaja-
Wykształcenia nie mam złotniczego..dlatego wklejam link aby zobaczyc ewentualną konstruktywną krytykę.Dzieki tym co coś napiszą/napisali. Tamte z 'łączeniem z boku' bujają się ok. Takie same zrobiłam koleżance i patrzę jak ją widzę.

Gość yghhh
o matko znowu ty i te twoje wynalazki:o te drugie tez sa beznadziejn:o i jeszcze tyle kasy za to chcesz...??!! za taki szajs? blee

Gość -Aglaja-
konstruktywna krytyka zkretyniały gówniarzu

Gość yghhh
Po pierwsze - mam wrazenie ze jestem starsza od ciebie - mzona wywnioskowac po twoich pracach, ze to chyba jakas twoja chwilowa fascynacja , gówniarski wybryk ZKRETYNIAŁA GÓWNIARO, po drugie - gdybys ruszyła głową to za konstruktywna krytyke przyjełabys wstawke o cenach - wybacz ale takiego czegos za taka kase nikt nie kupi :o i lepiej sie nastaw na wiecej takich reakcji jak moja bo watpie zeby twoja "bizuteria" kogos zachwyciła A i jeszcze do konstruktywnej krytyki ,ktorej jestes spragniona - na takie osoby jak ty szkoda sie wysilac - co chwile zakladacie topiki i pokazujecie te swoje "potworki" - moze najpierw pocwicz, zobacz co robia inni a potem chwal sie (jak juz bedziesz miała czym)

Gość -Aglaja-
Och ach..Tak..na pewno jesteś dużo dużo starsza i bardzo poważna.. Dlatego siedzisz na forum kafeterii i zajmujesz sie bardzo poważnymi sprawami.. jak na przykład wypowiadanie sie w temacie którego nie lubisz.. Brak życia prywatnego? O jaka szkoda. Proponuję herbatkę, ciepłe mleczko bądz lizol.

Gość yghhh
Tak siedze na kafeteria bo jak moze zauwazylas (albo i nie) to orum dla kobiet a nie dla znudzonych gówniar ktore nie maja co robic i zasmiecaja forum jakimis bzdetami:o poza tym to chciałas znac zdanie innych na temat swojej "bizuterii" - moze mam cie przepraszac za to ze napisalam ze mi sie nie podoba? a co do allegro - to i tak twoj biznes umrze smiercia naturalna bo nikt takiego czegos nie kupi chyba ze twoje kolezanki z litosci:o

Gość -Aglaja-
Boże drogi jaki biznes? 5 par kolczyków nie tworzy biznesu. To hobby jest. Robię coś co jest ciekawe dla mnie i uważam że idzie mi coraz lepiej. Też proponuję się czymś zając zamiast czytac forum dla 15latek skoro jesteś, do czego wrócę, poważną osobą. I bleee fuuu oraz obrzydliwe to nie jest krytyka a wyżycie się przez net.

Gość yghhh
To nie jest forum dla 15 latek - no chyba ze dziewczyna majac 15 lat jest juz kobieta? rob sobie co tam chcesz...ja tylko wypowiedzialam sie na temat twojej bizuterii - nie podoba mi sie i tyle - takie jest moje zdanie i ty go nie zmienisz no chyba ze zaczniesz robic cos godnego uwagii

Gość ten rozowy komplecik...
podoba mi sie choc nie przepadam za rozowym...

yghhh, to forum w 80% składa się z bzdetów :D A konstruktywna krytyka zaczyna się od kultury wypowiedzi... Aglaja ma swoje hobby, dopiero zaczyna i rozwija się. Jeśli Ci się nie podobają jej wyroby, do czego masz pełne prawo, powiedz o tym w sposób mniej obraźliwy. I nie dziw się, że akcja rodzi reakcję :)

Gość -Aglaja-
śmieszne to forum jest:)

Gość yghhh
Ondyna - zauwaz ze to nie ja pierwsza zacełam obrazac...ale coz...pozostawiam to koleczko wzajemnej adoracji...:o

Ano śmieszne. Taka wieża Babal :) Ale jest tu sporo fajnych ludzi , wbrew pozorom ;) Ci agresywni też potrafią nieoczekiwanie pokazać trochę klasy czy pomóc komuś. Nie zrażaj się, Aglaja.

Gość -Aglaja-
"te drugie tez sa beznadziejn i jeszcze tyle kasy za to chcesz...??!! za taki szajs? blee" Idź tak powiedz pani w sklepie. Potem sprawdź czy się obrazi.. Choc może u Ciebie są inne kanony zachowan.

Gość -Aglaja-
Nie zrażam się oczywiście.. Przerzuciłam parę tematów to moje zdziwienie opadło:)

yghhh, nie ma tu wzajemnej adoracji, jest za to kwestia życzliwości i tolerancji. Każdy miał kiedyś 15 lat i każdy kiedyś zaczynał. Uważam, że jest to wartość sama w sobie. Ty widocznie masz inne podejście do ludzi. Twoje prawo :)