Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdenerwowanaaa

ale mnie wkurzyl.....

Polecane posty

Gość zdenerwowanaaa

caly czas mnie wyzywa ze chcialam z nim zamieszkac a teraz nie dokladam sie do czynsu i innych oplat miesiecznych :o

Gość -dla ciebie-
a dlaczego sie nie dokładasz?

Gość chwasty trzeba wyrywac
i dobrze ze cie wyzywa darmozjadzie

Gość dobre pytanie dlaczego

Gość Adriannowa
Przestancie po niej jezdzic:P Moze nie moze pracowac. Rozne sa w zyciu sytuacje. Ale pytanie jest dobre. Czemu sie nie dokladasz? Rozumiem ze z powodu braku pieniedzy.

Gość zdenerwowanaaa
bo studiuje !!!

Gość chwasty trzeba wyrywac
to po co sie narzucasz i chcesz na kims pasozytowac?

Skoro irytują Cię jego wymówki, to przenieś się spowrotem do rodziców.

Gość Adriannowa
Ja studiowalam (dziennie) i pracowalam. Nie bylo latwo, ale... nie chcialam sluchac tak jak Ty ;D

Gość powiem krótko..
jestes pasozyt, jestes z nim bo go kochasz czy dlatego ze daje Ci gdzie mieszkać za darmo? ja bym cię dawno wyrzucił z domu...jak studiujesz i nie mozesz płacic to mieszkaj u rodziców proste

Gość zdenerwowanaaa
to mezczyzna jest o dbania o kobiete i zeby jej niczego nie brakowalo

Gość baahabahahhahhahhaa
jakbys byla w porządku to bys inaczej myslala. chcialasz nim mieszkac, to bys sie do czegos dorzucila, to nie te czasy ze facet za wszystko placi

Gość Adriannowa
Albo idz do roboty. Wiesz kazdy by sie wsciekl na jego miejscu. Sorry szczere ale prawdziwe. Idz do pracy i nie tlumacz sie studiami. Na moim roku 70 % pracoalo a 30% miala wystarczajaco duzo kasy od rodzicow zeby sie dokladan kolesiowi do mieszkania :P

Gość typowa xięŻniCZkA
ludzie studiują, pracują, mieszkają na swoim i mają po 20-23 lata :P Przegrałaś życie swoją niezaradnością 🖐️

Gość a co jesteś autorką
:classic_cool: Przyznaj sie!!!! My i tak znamy prawdę :classic_cool:

Gość nikt rozsądny by się
pod takimi bzdurami czarnym nickiem nie podpisał 🌼 połowa pomarańczek to czarnulki :classic_cool:

Gość powiem ci tyle ze
Normalka> A Ty autorko do roboty zasuwaj jak chcesz sie w dom bawic!! A jak chcesz zeby facet za Ciebie placil itp. to na strone ze sponsoringiem:P Tam pelno takich.

Gość powiem krótko..
facet od tego by kobiecie nic nie brakowało a kobiieta jest od sprzatania, gotowania, prasowania robienia zkupów, uprawiania seksu, dogadzaniu facetowi kupowaniu mu piwa kiedy jest mecz... aha gosposia domowa nie musi miec studiów wiec po co studiujesz jesli facet ma Cię utrzymywać a Ty byc gosposią?

Gość romantyczna_ja
prosze cie... pracuje i studiuje i mieszkam z facetem, ktory tez studiuje i pracuje. Jakos nie widze w tym problemu.. nie umialabym tak mieszkac zeby ktos placil za wszystko... a kieszonkowe tez ci daje?

Gość Don Stefano
Ale mi tam problem! Pewnie nie chcesz mu JUŻ robić loda!

Gość a ja tej
krytyki nie rozumiem!!! Skoro wprowadzila sie do chlopaka, to znaczy , ze on wczesniej mial kase i sam placil za mieszkanie. Skoro wczesniej placil to niby czemu ona teraz ma mu placic???? Niektore wypowiedzi sa lekko debilne- sponsoring???? jesli ludzie sie kochaja (skoro sa para) to chyba nie ma mowy o tranzakcji wymiennej!!! Autorko, do pracy idz dla swojego dobra, zdobedziesz doswiadczenie ktore jest teraz bardzo potrzebne. Ze swoim chlopakiem porozmawiaj na spokojnie.

Gość buahahahahahaaaaaaaa
W sredniowieczu laski byly bardziej wyemancypowane niz Ty!!?? Sie ksiezniczka znalazla :P dokladnie, a jak chcesz byc kura domowa to na h.j Ci studia?? To rodzenia dzieci, gotowania i masowania jajek nie potrzebujesz miec dyplomu!!! :>

Gość wiecz co
@ a ja tej to od jutra zaprosi kogoś by mieszkał z tobą za darmo, przecież i tak płacisz!!! Przynajmniej komuś pomożesz. Proponował bym 20 osobową rodzinę Romów :classic_cool: