Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smutna zosia

mój facet ma malego -

Polecane posty

Gość powerade
A ja Wam powiem, że jesli dziewczyna mówi NIE WAZNY JEST ROZMIAR ALE TECHNIKA to na pewno kłamie Nawet przy najlepszej technice i wygibasach rozedm z gimanstyki artystycznej nic sie nie osiągnie jeśli partnerka poprostu NIC nie czuje!!!! Mój mąż ma średniego penisa. 15 cm dł i 14 cm obwodu. I w niektórych pozycjach czuję go świetnie a w niektórych w ogóle nic nie czuję. Nigdy nie doprowadził mnie do orgazmu... choć z poprzednim partnerem (też 15 cm dł ale za to 18,5 cm obwód) miałam kosmiczne orgazmy. Ale kocham go nad życie bo jest cudownym człowiekiem!!! Dlatego stwierdziłam, ze tak nie może być... nie mogę udawać orgazmów i unieszczęśliwiać jego i siebie... Dlatego wyłożyłam sprawę jasno... i poszliśmy na kompromis... W łóżku zaczynamy długąąą grą wstępną, pieścimy się oralnie, wariujemy w różnych pozycjach a ostatecznie zawsze kończymy "na pieska" gdzie ja mam złączone nogi i czuję go super (wtedy jest ciaśniej ;) ) i dodatkowo pieszczę łechtaczkę rękę... Dochodzę momentalnie a On we mnie. I jest bosko!!! Dlatego nie ma co sie załamywać!!!

Gość smutna zosia
chevalier de fronsac pogratulować...:-( tylko wiesz- stopami raczej się seksu nie uprawia. to nie chodzi o wrażenia estetyczne..

Gość smutna zosia
ok. jutro mu powiem. i nie ch on coś na to radzi. w końcu to jego wina .

Gość buehehe..
a ja znam dziewczyne która ostatnio zostawiła faceta bo miał według niej za mały nos i wygladał niemęsko :P wszytsko jest mozliwe

Gość smutna zosia
jeszcze raz powtarzam,ze tu nie chodzi o wrażenia estetyczne typu mały nos, czy kształt stóp. ja nie mam przyjemnosci z seksu. poza tym jak siekogoś nie kocha to przez byle gówno można go zostawić to normalne

Gość chevalier de fronsac
po prostu to jest prymitywizm ze strony kobiety i nic więcej jak zostawia faceta z powodu rozmiaru jego penisa. tak samo jak facet ktory zostawia kobiete bo ma za małe piersi albo za duze stopy albo nie odpowiada mu kształt jej kolan. Żenada!!!

mogłaś go zostawić po pierwszym stosunku jak ci nie odpowiadał. powiedziec mu wprost. Wiesz co masz za małego odchodzę od ciebie. Od teraz zanim prześpię się z facetem będe mu mierzyć

Gość smutna zosia
chevalier de fronsac nie masz racji - wymienione przez Ciebie powody tyczą się wrażeń estetycznych, a mój - łóżkowych, które są ważną częścią zwiazku..

Gość smutna zosia
ale ja nie jestem jakąś lafiryndą i jak go poznałam nie poszłam z nim od razu do łózka . jak to zrobiliśmy, to byliśmuy już dość zaawansowanym związkiem. pozatym na początku się łudziłam,ze to sie zmieni,że się przezwyczaję do niego i zacznę z nim szczytować.. dupa zbita :-(

Gość buehehe..
zosia nic juz z tego niebedzie ,musisz sobie znalezc innego bo jemu juz nie zgrubnie a jak urodzsz dzieci to wogole niebedziesz go czula ........facet ma nikczemnie malego fiuta i przegral zycie z tego powodu ,ty go zostawisz a inna tez go porzuci albo bedzie zdradzac :o

Gość smutna zosia
tak myślisz?

Gość smutna zosia
ok. prawda jest taka że mój miś ma 19,5cm i obwodu ponad 13cm :-D tylko mi się nudzi straszliwie i się z was nabijam. pozdro! lece się pierdolić z moim wielkim :-P

Gość niestety tak
........................ THE END

buehehe.. ma rację. Musisz go zostawić może znajdzie sobie inną bardziej wartościową kobietę która mu nie będzie wchodziła z linijką do łóżka.

Gość smutna zosia
chevalier de fronsac myślisz,ze taka się znajdzie? co sie nie będzie seksem przejmować? swoją drogą ile ty masz cm? skoro piszesz że nie jestem wartosciowa, to pewnie cię czymś wkurzyłam. czym?

Gość to tylko jaaaa
Przesadzasz Zosiu. Moj facet tez ma malego penisa, a jak jest w zwisie, to mierzy ok. 2 cm. W zwodzie ma moze z 12? Nie wiem, ale kochamy się często i mam przyjemność wielka. Kiedyś kilka razy dziennie, jak sie kochalismy mialam orgazm, dzis jestesmy juz 5 lat ze soba i kochamy sie 2 lub raz dziennie, ale on mnie podnieca na kazdym kroku i ja jego na szczescie tez. Jego malego penisa kocham i on na szczescie nie ma kompleksow, jak wiekszosc facetow, z powodu rozmiaru. To jest prawda, co mowia "Maly, ale wariat" :)

nie wiem ile mam bo mnie to nie interesuje. ale skoro dla ciebie jest to takie ważne to chyba musisz wpaść do mnie z linijką, którą zawsze masz przy sobie i wszystko mierzysz.

Gość smutna zosia
chavier nie, a jego ptaszka zmierzyliśmy kiedyś na jego życzenie podczas "zabawy" a pisze o długości dla orientacji i zobrazowania. pewnie masz małego ... :-(

Gość kavka
Zosiu nie odpowiada Ci maly a czy probowalas kiedys z innymi facetami (nie posadzam cie o zdrade) o innych rozmiarach,jezeli nie to staraj sie myslec ze wszyscy faceci sa tak sami zbudowani-to sprawi ze bedziesz szukala rozwiazan i technik ktore zaskocza cie niezapomnianymi rozkoszami.

Gość hgmfd
Pewnie byłaś niemiło zaskoczona.

Gość fan
muszę sobie zmierzyć kto wie może powinienem wpaść w kompleksy a może moja żona powinna mnie rzucić albo sobie dam użądlić przez pszczołę a może wręcz przeciwnie będzie trzeba przyciąć kto to wie trzeba zmierzyć już zmierzyłem 36,6 m dałbym sobie głowę uciąć że przy ostatniej grypie zbliżało się do 40 czyżby mi się kurde kurczył

Gość tylko duże penisy dają rozkosz
masz pecha dziewczyno. No i co teraz? Powinnas go rzucic bo sobie zycie zmarnujesz...

Gość Justynkaaaa 24
moj chlopak ma peniska dl. 15,5cm i 16cm obwodu :-) Dlugosc jest ok :D tylko troszke za gruby jak dla mnie ;p co o takim myslicie dziewczyny ?

Gość HEJA LUDZISKA
CO WY MIERZYCIE CENTYMETREM PENISY SWOICH FACETÓW??MÓJ BY MNIE POGONIŁ

Gość HEJA LUDZISKA
TO TAK JAKBY PRZYSZEDŁ DO MNIE I CHCIAŁ ZMIERZYĆ MOJĄ MUSZELKĘ. A SPADAJJJJJJJJJJJ

Gość deel
droga zosiu, o czym ty wogóle gadasz! Kochasz go, on kocha ciebie, macie fajny sex (oral, pieszczoty) a ty mi tu piszesz że myślisz o zdradzie bo on ma małego? No daj spokój. Kupcie sobie nakładkę na penisa czy powiększacz, pełno tego w każdym sexshopie czy na allegro i będziesz miała całkowite wypełnienie, no a taki niewielki penis jest wprost stworzony do sexu analnego, który też może być świetny. Napradwę jak się ludzie kochają to z wszystkim sobie poradzą! Powodzenia!!! (i nie gadaj już o zdradach, kurde!!!)

Gość żenułaaaaa
16 cm obwodu ???? dobre sobie :D chyba chodziło ci o milimetry promienia :-0

Gość ugly kid
mam 13 cm i musi wam wystarczyć :classic_cool:

mówcie co chcecie ale i tak będe głosic wszem i wobec,że tylko duże penisy dają rozkosz

wszystko przez moją rozciągniętą pochwę :(