Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wystraszona myszka

Ratujcie mnie bo do jutra nerwica mnie zje

Polecane posty

Gość Wystraszona myszka

Ratunku !! Zaraz chyba zawału dostanę ;( Spóźnia mi się okres ;( Mam 20 lat i jestem jeszcze dziewica ale uprawiam petting. Nie polega on dokłądnie na tym, ze rozbieramy sie z chłopakiem do naga itp. tylko on po prostu wkłada ręke pod moje spodenki i mnie intymnie dotyka, piesci, wchodzi we mnie palcem .. ja robie poźniej jemu to samo! Zawsze prosze by mył rece zanim zacznie mnie piescic i tak robi.. ale chodziu oi to ze spoznia mi sie okres !! :( co prawda nie dlugo bo 1 dzien.. ale ja juz swiruje ;( Ratunku ;(;( czy mogło dojsc do zapodnienia? :( dodam z ejestem dziewica jeszcze! Ratunku :(

Gość haha niepokalane poczęcie
:D

Gość połoznik ginekolog
nie martw się. Aby nie doszło do przerwania błony przy porodzie jest wyjście. Mam tu na myśli modny ostanio poród analny.

Gość ziomkaaaa
ahahaha porod analny..hahaha ratunku...smieje sie jak fretka..hahahaha a co do tematu.. ej ale 1 dzien to nic nie znaczy..wyluzuj troche...dziewczynom sie spoznia po 2 tygodnie a to tylko burza hormonalna..skoro uprawiacie peeting to cialo rreaguje na bodzce..a hormony buzuja...poczekaj ejszcze troche zanim zaczniesz sie bac o ciaze:)

Gość gość
Oj przestancie:o Ja tez bym siwrowala, gdyby mi sie okres spoznial:oNie, nie jestes w ciazy na 99%.

Gość ginekolog połoznik
ja tu nie chcę nikogo straszyć ale statystycznie rzecz ujmując ten 1% to własnie wszystkie wpadki

Gość gość
No co Ty PO, to ona z Piotrem nic....?:o

Gość kup
sobie test ciążowy

Gość Wystraszona myszka
test??? a nie wiem czy go zdam bo w szkole to taka nie za bardzo jestem

Gość lekarzaaaaaaaaaaq
bedziesz sie denerwowac to spozni sie jeszcze o kolejne 2 dni!wiec luuuuzziiik!zaczniesz sie martwic za tydzien....