Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Animagia

Czy z 14-15latką to pedofilia?

Polecane posty

Gość Animagia

Znam mężczyzn , którzy naciągają takie młode dziewczyny na kase (czasami wystarczy,ze zapłacą setką przy barze w dyskotece),później zaciągają je do łóżka, często zdradzają z nimi swoje wieloletnie partnerki , które same mają po 20-25 lat czyli nie można powiedzieć ,ze sa stare czy nieatrakcyjne (wrecz przeciwnie , niektóre są prześliczne).Nie rozumiem takich sytuacji , dla mnie to pedofilia , gdy 25-30 letni facet sypia z dziewczyna 14-17 lat,bo znam wiele takich dziewczyn (z praktyk-studiuje pedagogike i miałam z nimi zajęcia)i nawet jesli w weekend w dyskotece wymalowane i ubrane wyzywająco wydają sie seksowne , to dla mnie to nadal dziewczynki, które w tygodniu chodzą z placaczkami do szkoły i czytają bravo. Nie myślcie ,że jestem staroświecka i nie popieram związków młodych dziewczyn ,ale z rówieśnikami ewentualnie 2-3lata starszymi ale nie z 30-latkami.. Wybaczcie ,ale robi mi sie niedobrze jak o tym myśle..

Gość ryszarda_P
Czy to pedofilia? Chyba już nie do końca, choć nie zmienia to tego, że seks z osobą poniżej 15 r.z. jest przestępstwem - i zgoda nielatki nie ma tu żadnego znaczenia.

Gość Animagia
Chodzi mi tu o moralność...zastanawiam się czy gdyby ta granica była np.od lat dwunastu to sypialiby z 12latkami.Dla mnie to chore.Co może łączyć dorosłego mężczyzne z dzieckiem?

Gość ryszarda_P
Te nastki o których piszesz nie są niewinne, są bardziej dorosłymi niż dziećmi. Choć moim zdaniem moralnie jest to naganne. Tyle, ze często obie storny są jak najbardziej zadowolone. :-/

Gość Animagia
Myśle,że porządny facet nie zrobiłby czegoś takiego:/ Tymbardziej mając fajną dziewczyne w wieku 20-25 lat,ale niestety takie dziewczyny często przegrywają z tymi młodszymi, bo (sorry ,ale cytuje kumpla)"młodsza jest ciaśniejsza i zawsze będzie lepsza.."

Gość 17tkaaa
Jakies kompleksy masz studentko?

Gość Aga hehehe
My jesteśmy krasnoludki My jesteśmy krasnoludki, Hopsa sa, hopsa sa, Pod grzybkami nasze budki, Hopsa, hopsa sa, Jemy mrówki, żabkie łapki, Oj tak tak, oj tak tak, A na głowach krasne czapki, To nasz, to nasz znak. Gdy ktoś zbłądzi, to trąbimy, Trutu tu, trutu tu, Gdy ktoś senny, to uśpimy, Lulu lulu lu, Gdy ktoś skrzywdzi krasnoludka, Ajajaj, ajajaj, To zapłacze niezabudka, Uuuuu.

Gość kaxil
uważam że dziołszki do 18 roku życia nie powinny być wpuszczane na dyskoteki są niedoroby co takiej wsypią coś do picia no i nieszczęscie gotowe a potem wiele nieprzyjemnosci i kłopotów.

Gość to oczywiste
że łatwiej zawrócić w głowie dziecinnej jeszcze i niedojrzałej 15stolatce niż dziewczynie około dwudziestu lat. Starsze dziewczyny są bardziej wymagające i nabiorą sie na byle bajer. Bo niby po co tracić czas ze starszą, która się ceni skoro można raz dwa w jeden wieczór zbajerować podlotka i zaciągnąć go do łóżka. Ze starszymi nie ma tak łatwo, są doświadczone i nie zadowolą się byle czym.

Gość strongman
14-17 nastka ciaśniejsza od kobiety po 20??? chyba nie wiecie co piszecie, te nastki są tak rozruchane jakby traktor miedzy nogami im przejechał. to nie są już takie dzieci na jakie wskazuje wiek. same zaczepiają na ulicy, pakują się do samochodówi obalam mit że mają nieskazitelne ciała. mają celulits i rozstępy tak samo jak kobiety po 20. dlaczego tylko są takie łatwe>

Gość 32423432
ale przy najmniej sa latwiejesze do lozka i nie trzeba sie meczyc

Gość strongman
a co to za przyjemność..robota nie szukam.

Gość no bo się chwaliła
Doda straciła dziewictwo w wieku 15 lat.

Gość taki 30latek nie pojdzie
do łózka z 15letnim czy 17letnim bazylem cos Go musi przyciągnąć do takiej panieneczki...zgódzmy sie ze w tych czasach takie 17tki ,16tki 15tki są ladniejsze od tych 20tek -30tek...

Gość 32423432
sa ladniejsze i swiezdze od was bazyleee dlatego maja branie pozatym sa wyjsciowe

Gość to nie pedofilia

Gość 32423432
mam 30 lat dziewczyne 25 i wole nastki ktore sa radosniejsze i lubia sie bawic a taka po 20 to juz by chciala dziecko!!

Gość przed 15 rokiem zycia
sex z taka dziewczyna jest przestępstwem i jezeli róznica miedzy ta dziewczyną a facetem jest wieksza niz 5 lat to mozna go oskarzyc o pedofilie;)

Gość przed 15 rokiem zycia
niestety tak

Gość baja gaga
Owszem jest to pedofilia dopóki dziecko nie ukończy 15 lat

Gość aas...
32324. -> a ty kuzwa wieczne dziecko , nie wierze ze 30letni facet tak mowi a jesli jest prawda ze masz 30 lat to wybacz ale faktycznie pasujesz tylko do nastki . Glupi do glupiego ciagnie

Gość strongman
ta nastki to bazyle i wcale nie są świeże tylko wielkokrotnego użytku. poza tym bardzo mało można spotkać ładnych i nie upasionych bez pryszczy dziewuszek w tym wieku. i oczywiście takich które nie są lachodziągami z celulitsem.

Gość taka-- sobie
to chyba cos nie tak z takim facetem.ja uwazam ze w wieku 14 czy 15 lat to i fizycznie i psychicznie za wczesnie

Gość 654645654
dziewczyna po 20 zaczyna tyc i robic sie stara

Gość strongman
hmm raczej więcej spasionych nastek od siedzenia przy kompie znam niż kobiety w moim wieku po 20 , ktore wiedza jak zadbać o siebie i wcale tak szybko sie nie starzeją. zas te gówniary od solary zmarchy juz na calej gębie, pryszcze, przebarwienia i celulits na grubych raciczkach. to cud jak spotkam na uzelni zgrabna, chudą bez pryszczoli nastke.

Gość ulaaa
nastolatki teraz to plus 10-15 lat do przodu, bo na tyle dokladnie wygladaja. a faceci ktore takie młode pieprzą to pedofile , ktorzy nie maja nic wyrwać, więc ida na łatwizne i myśla sobie, ze skoro młodą im się udało wyrwać, nawet brzydka i grubą to już coś. phiii

Gość TOMECZEKKKK
PEWNIE, żE TO DZIEWCZYNKI I JEST TO PEDOFILIA. ALE COś MI SIę WYDAJE żE PRAWO BęDZIE MUSIAłO SIę ZMIENIć SKORO TAKIE LALUNIE JUZ DAJą TYłKI! PRZYKRE TO\

Gość Patryshia
Nie wiem jak tu się znalazłam, ale może napiszę. Kilka dziewczyn, albo raczej.. kilkanaście dziewczyn z mojej szkoły ma już dzieciaki... taka dziewczyna z bloku obok. - synek 2,5 roku. nie skończyła nawet podstawówki. zaczęła się puszczać na początku 6 klasy. a teraz? owaliła wszystko i co? babcia bawi wnusia i wszyscy są hej ho! ja uważam, że to w takim wieku jest chore. szkoda tylko, że mama coraz rzadziej mówi córeczce "nie bierz słodyczy od nieznajomych" lub "nie wsiadaj do obcego samochodu" ... nie odwracaj się na zaczepki nieznajomych. Może ktoś czasem powinien zadbać o siebie? DziewczynY! Patrzcie czasem same na siebie, bo na prawdę.. nie wiecie co robicie.. żalostwo. Patryshia 14