Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Antymotor

Okazało się że laska ma prawo jazdy, muszę się wycofać !!!

Polecane posty

Gość Antymotor

Jestem 22 letnim facetem i niedawno przyszło mi być z laską. Ponieważ jestem mały i słaby więc gustuję w małych i słabych fizycznie laskach. Dlatego też do tej pory nie miałem nikogo bo zazwyczaj każda laska była albo wyższa albo silniejsza. Przez to że jestem taki mały i słaby nie mogę zrobić prawa jazdy :( W ogóle niecierpię siedzieć za kółkiem i nie wyobrażam sobie jeździć samochodem. Jestem po prostu za słaby i za mały. W związkuz tym moja laska też nie powinna jeździć bo jakby to głupio wyglądało. Miałaby mnie niedajboże wozić :( O nie!! Na to pzowolić sobie nie mogę. No więc od niedawna jestem z fajną, niską laską ale niestety wczoraj przyjechała do mnie samochodem :( Kurde myślałem że nie ma prawka, taka drobna ona jest i malutka. Niestety ma :( Jeździ dość dobrze, sama mi powiedziała że zdała praktyczny za 1 razem! Co ja mam robić :( Muszę się z nią rozstać bo jak się dowie że nie mam prawka to pomyśli że jestem ciotą i urazi moją dumę. Poratujcie !!!

A moze jednak pójdziesz na kurs i zrobisz prawo jazdy ?? wiesz to żadna filozofia ;) ja tez zdałam za I razem ;) mówię ci to nic trudnego a i siły tez do tego nie trzeba ;)

Gość RR1
Idę o zakład że to prowokacja. A tak w ogóle to też byłem kiedyś z dziewczyną, która miała prawo jazdy, a ja nie. I jakoś mi to nie przeszkadzało.

ja mam prawko 10 lat i nigdy to nikomu nie przeszkadzalo a wrecz przeciwnie,cieszyli sie,ze maja kierowce:classic_cool:

Gość Antymotor
Nie zrobię prawka nie ma szans! Jest to fizycznie niemożliwe. Jestem niski, mam małe ręce i stopy, nie nadaję się do jazdy po prostu !!!

Gość Antymotor
Nie jestem bublem genetycznym! Mój ojciec jest normalny, sporo wyższy ode mnie!

Gość kup
sobie buty na koturnie durny idioto

Gość też bym uciekła od laski
z prawem jazdy

Gość a jakiego wzrostu jest
listonosz?

Gość kup
sobie viagre to chociaz cos innego ci sie powiekszy

Gość Antymotor
Dobra cfaniaki! To prowadzcie samochód mając numer buta 39. Bo ja właśnie taki numer mam i jestem facetem :(

Gość to kup samochód dla inwalidów
jak do pedałów nie dosięgasz

Gość do antyamor
moze poczekaj = dorośnij, ile masz lat?

Gość Antymotor
mam rocznikowo 23 lata

Gość hmmmmmmmmhmmmmmmmmmmm
a ja mam 36 i tez prowadze ,ale bzdury piszesz :O a ile masz wzrostu ?

Gość do antyamor
czas przestać wymysłac sobie problemy, w tym wieku problemy sie rozwiazuje, w Twoim przypadku wypadąłoby się udać do pierwszej lepszej szkoły jazdy, podpowiedzą Ci co i jak.

Gość Antymotor
wzrostu mam 170 cm, mój ojciec ma 174 cm Rozmiar buta mam 39, mój ojciec ma 40/41 Nie da rady, nie będę kierowcą !!!

Gość hmmmmmmmmhmmmmmmmmmmm
Antymotor ...nie przesadzaj ,niżsi od Ciebie prowadza ,nie wymyslaj problemow ,tylko idz i zrob kurs

Gość mam tryle samo wzrostu
i nigdy nie zrobię prawa jazdy, z moim wzrostem i twarzą wyglądałbym za kierownicą jak debil

Gość Antymotor
Nie nie zrobię prawka! Gadałem z egzaminatorką (wysoka, młoda 19-latka) i mi powiedziała że zrobi wszystko żeby nie dać takiemu kurduplowi jak ja prawka !!! :(

Gość daria1
kurcze jak przeczytalam twoj problem to az krew mi podskoczyla jeszcze raz napiszesz słowo laska a nie recze za siebie :/

Antymotor coś kręcisz!19 -nasto latka nie może być egzaminatorką!!!!Ba nawet nie może byc instruktorką, bo, aby zostac instruktorem trzeba mieć prawo jazdy minimum 3 lata i to bezwypadkowe, a na egzaminatroa trzeba mieć prawo jazdy minimum 5 lat! Mój kuzyn jest instruktorem, więc wiem co piszę! A co do wzrostu to mam kolegę, który ma jakieś 160 cm wzrostu i jest świetnym kierowcą! Mój kuzyn ma wzrostu 170 cm i jest kierowcą zawodowym (jeździ busami) Także marna ta Twoja prowokacja!

Gość Antymotor
No fakt może trochę pzresadziłem. Laska co mnie egzaminowała była po 20-tce więc skoro na egzaminatora trza mieć 5 lat prawko no to zrobiła mają 18 więc teraz pewnie ze 23 alta miała. Była wysoka, bardzo ładna, na początku egzaminu od razu puściła komentarz że po co się pcham na prawko skoro jestem taki kurdupel. Nie chcę aby moja dziewczyna mówiłam i to samo :(

Gość kurduplu...
dzięki, uśmiałam sie troszkę przed snem :) (mam 177cm wzrostu i prawko zrobiłam 18 lat temu- chyba nie muszę nadmieniać że jeżdżę świetnie bo mam to we krwii :D :P )