Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość semendaie

podoba mi się moja siostra. Ale to głupie

Polecane posty

Gość semendaie

Ot mam 20 ona 25. Mam dziewczyne ale uważam moją siostrę za super laskę. Czasami sobie fantazjuje na jej temat i wale gruchę pod jej imaginację że uprawiamy sex. Oczywiscie nikt nic nie wie i się nie dowie. To moja nieszkodliwa fantazja tylko przecierz. Ale pewnie i tak dziwna.

Gość ***fdw
zboczeniec lecz się

Gość semendaie
często też chodzę do wujka by poszerzył mi mój odbyt , operację tą wykonuje co tydzień bo moje zwieracze kurczą się szybko i potrzebują mocnego kafara bym mógł się wyporóżnić

Gość xcfvghjkl
Cholernie podoba mi sie moja siostra jak obie o nij pomysle to musze zaraz jechac na recznym bo nie wytrzymam. Ja mam 19,a moja siostra prawie 22 lata.Tak wlasnie sobie jechalem na recznym i wchodzi siostra,a myslalem ze pojechala z rodzicami na zakupy.Ja rozwalony na kapczanie i jade wesolo a ona pyta co ja robie.Pytam: nie widzisz,to przyjdz blizej to ujzysz,podeszla i mowi mi ze bratu to moze to zrobic za darmo i lepiej.Oczywiscie zrobila ale sobie w rewanzu zazyczyla zebym przeczyscil jej muszelke jak umie bo juz dawno nikt jej nie czyscil i moze byc przybrudzona.Wzialem sie za czyszczenie a ona jak zaczela jeczec to az czasami mnie strach ogarnial zeby ktos nie uslyszal ,ale naszczescie skonczylo sie to spokojnie tylko moja siostra teraz czesciej przychodzi do mnie i chce zebym jej czyscil ta jej szparke,

Gość heheh
heehe ale sie uśmiałam ;>