Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

darek

śmialość

Polecane posty

mowi sie ze piekne kobiety oniesmielaja facetow, ze zapominaja przy nich jezyka w gebie itp. ja mam odwrotnie, kocham towarzystwo slicznych pan, nie mam oporow by z nimi rozmawiac czy zagadac do nieznajomej. czy to sie podoba pieknym kobietom, taka smialosc i pewnosc siebie ? prosze o wypowiedzi piekne kobiety, ktore spotkaly pewnie wielu niesmialych ale i takich jak ja facetow. czy lubicie takich jak ja czy moze sprawia wam przyjemnosc gdy oniesmielacie uroda ?

ja wole smialych. tylko oczywiscie bez przesady - nie lubie takich \'co to nie ja\' chociaz taka niesmialosc jest urocza. z reszta nie ma reguly

Gość ///////////
:) :-) Uśmiech, radość, zadowolenie. :( :-( Smutek, przygnębienie. ;) ;-) Puścić oko, figlarnie, nić porozumienia. :D :-D Duży uśmiech, śmiech, cieszyć się jak dziecko. :P :-P :p :-p Pokazać komuś język. :o :-o :O :-O Zmieszanie, zakłopotanie. 😭 Płacz, łzy, żal. :classic_cool: Patrz, jaki jestem cool. Wyluzowany. 🌼 🌻 Kwiatek, słodki, wyraz sympatii i wdzięczności, ewentualnie dobrego humoru. 🖐️ Przywitanie, przyjazny gest. ❤️ 😍 Gorące uczucie. 😴 Spioch, senność, jeszcze ranek. 👄 😘 Pocałunek. 😠 Jestem taki zły. 😡 Wściekły. I to jak. 💤

A ja slyszalam, ze mezczyzni boja sie pieknych kobiet? to prawda kolego?

Gość 77q4
dlatego wybierają pasztety :classic_cool:

Gość lubie jk facet zachowuje sie
naturalnie, a nie mysli, jak wypada, dobrze czy zle.