Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość annanna

dj na slubie?

Polecane posty

zgadzam sie z łachudrą i z tobą. Wiecie ile mi zajelo znalezienie swietnej orkiestry? bylo juz tak, że płakałam, bo bałam sie że nie znajde nic dobrego. Jak szłam na prezentację na żywo, albo z dvd, to nie wiedziałam czy plakac czy sie smiac z tego. Bylam zszokowana. I uwierzcie mi: znalezienie ladnej sali, dobrego fotografa, czy nawet kiecki to nic przy znalezieniu super orkiestry. Bo jak taka zarzępoli, to i sala i kiecka bedzie przy tym w cieniu. Strasznie nie toleruje takich wiejskich przytupówek i harmonii, bo kojarzy mi sie z czasami moich rodziców a nie 21 w. DJ, tez myslałam o tym na początku, ale rzeczywiscie żaden Dj nie zastapi gry na żywo :) bez urazy Dj Arash... Na szczescie orkiestre polecila mi znajoma, zaplacilam im zadatek, potem bylam na jej weselu (znajomej) i jestem w 100% usatysfakcjonowana :) pozdr i życzę znalezienia i zadowolenia z wyboru :) czy to orkiestra czy Dj

Gość djkleszcz
ROZBAWIMY KAŻDE TOWARZYSTWO! Prowadzenie uroczystości weselnych, urodzin, imienin, imprezy integracyjne Dj prezenter z kilkudziesięcioletnim doświadczeniem w branży, grający w najlepszych klubach w Polsce i Cezary Klimczak zwycięzca „Drogi do gwiazd” do dziś śpiewa piosenki na różnych imprezach w całej Polsce. Prowadzi konferansjerkę i karaoke. Ponad 1000 imprez w całym kraju! Oferujemy bardzo atrakcyjny program muzyczny z dużą ilością utworów z aktualnych list przebojów, rock & roll'a oraz "wiecznie zielonych" rytmów z lat60- 70-, 80- i 90-tych i aktualnych TOP PRZEBOJÓW!. Mnogość gatunków muzycznych i sposób jego prezentacji podoba się każdemu, bez względu na wiek czy preferencje muzyczne.Repertuar muzyczny dostosowywany jest na bieżąco do różnych gustów biesiadników, w każdym momencie wesela goście mają wpływ na charakter imprezy Dysponuję sprzętem nagłaśniającym 2x200 wat Marshal , konsola Pioneer {2xCD + mikser} projektorem fimowym z przenośnym ekranem projekcyjnym ,dwoma skanerami szesnastokanałowymi typu Martin Mx-4. Reflektory teatralne 2x650W i 2x1000W, podświetlacze parkietu, sterownik świateł Mirage Red. djkleszcz@interia.pl tel. 602-530-948

Jaka cena za wesele tylko bez żądnych głupich zabaw itp. Poprostu chce oryginalną muzyke. Wesele będzie koło Koszalina.

Gość Do Łachudry
Żałuj w takim razie, że nie słyszałaś Szafy Grającej. Zmieniłabyś zdanie na temat zespołów grających na weselu. Disco polo grają TYLKO na życzenie klienta, a w swoim repertuarze mają ambitne piosenki. DJ jest dla osób głuchych i niewymagających.

Gość a kto to jest
dla głuchych jest zespól raczej, bo nie zwracają wtedy uwagi na przerazliwe wycie i brak jakiegokolwiek rytmu

Gość Zależy jaki zespół.
Powtarzam, DJ jest dla głuchych i niewymagających. Jeśli chodzi o zespoły, to są chałturnicy i artyści. Na moim grali artyści, zespół z prawdziwego zdarzenia. Jeśli spotkałaś się z wyciem na weselu, to miej raczej pretensję do młodych, którzy wybrali takich chałturników. Ja będę polecała Szafę Grającą, bo są tego warci.

Gość reklama reklama reklama
\ile ci płacą za tę nachalną reklamę?

Gość a kto to jest
Powtarzam, zespól jest dla mło wymagających. a ja będę polecała dja

Gość djkleszcz
DjArassh to jakiś nachalny gościu nie mający pojęcia o prowadzeniu imprezy, "puszczacz płyt" pewnie jeszcze gra z laptopa mp3. Pokaż scenariusz imprezy i nie zaśmiecaj forum pajacu.

Zanim zaczniesz wyzywać sam przedstaw taki scenariusz, djleszczu :O

Gość mam dja
A ja mam wesele na 35 osób - biore Dja na ślepo - powaga - polecił mi go mój brat i wiem że jak mojemu braciszkowi który nienawidzi wesel i zespolików fałszującaych jak wypiją po pół literka na głowe ... powiedział że Dj -e są w sam raz - a ja na weselu mam najwięcej młodzieży - starszych mało - rodzice chrzestni i 2 babki ;) to tyle pozdriawiam wszystkich Dj-i i innych prowadzących zabawy - NIE POLECAM ZESPOŁÓW - SĄ BEZNADZIEJNI A BIORĄ NAPRAWDE CIĘŻKIE PIENIĄDZE ZA ZABAWE :O pa

Gość Dreszcz
Dj Pajacu Arasfuju, tak się złożyło że miałem przyjemność rozmawiać z ludźmi którzych miałeś bawić na weselu, to oni wystawili najgorszą wizytówkę za imprezę w stylu pszenno-buraczanym. Nawet na wioskach nie schodzi się do takiego poziomu. Słoma z butów, jedyna rada idź na zajęcie dla dj, pomiksuj w domu (do tego potrzebny jest słuch i wyczucie tempa) poczytaj literaturę muzyczną i zasady bycia na scenie (zachowanie, kultura, profesjonalizm) Może masz dobre chęci ale na tym się kończy, zmień scenę na wiejsko-przenną-burakową.Prace w polu już się rozpoczynają.

Gość DJ ARASSH
Jako ludzie dorośli, używajmy forum do tego do czego jest przeznaczone. Pomijajmy odpowiedzi i tematy ludzi, którym się nudzi i lubią sobie pierdoły powypisywać, po dogadywać innym i pokłócić trochę.

DJ ARASSH - rozmawiałam z Panem dj-em i jest bardzo miły i kulturalny !! Niestety musiałam zrezygnować z jego usług bo zwolniła się data mojemu znajomemu ( chcemy żeby nasze wesele było tanie ale fajne ) nie mam krwewtek na weselu ani wystrojonej sali za 500 zł - nie lubie przesady - kurcze a po co się kłócić - ktoś woli dja - ktoś ekpię na żywo ( ja jestem an nieeeeeeeeeeeee !! widziałam na własne oczy jak wokalistka zespołu o godzinie 22 leżała nawalona na stoliku :o ) Ja zamówiłam Dja- i pewnie na moją ekpię sie to nada - mam imprezowych młodych gości którzy nie pogardzą dj-em i pioseneczkami z komputera - na żywo ech nie wiem kto naprawde miał dobry zespół ? :) pozdrawiam

Boże broń. Byłam na takim weselu co to dj grał i naprawdę było najgorsze na jakim w życiu byłam. nigdy więcej takich eksperymentów. Nie ma jak muzyka na żywo i już!!!

Gość Te DJ Arash czy jak tam
Jak załatwiasz sprawę z ZAIKSEM?

Gość Ja miałam dobry zespół
A za reklamę nikt mi nie musi płacić, do ---->" reklama reklama reklama". Pisałam już wcześniej, ze chcę się odwdzięczyć za kawał dobrej roboty, jaki zrobili na moim weselu. DJ jest dobry TYLKO dla osób, którym wystarczy dyskotekowy łomot. Ludzie, którzy cenią dobrą muzykę i potrafią się bawić, nie zdecydują się na DJ-a. PS. A "mój" zespół się szanuje i NIE PIJE alkoholu podczas wesela.

Gość Głupie jesteście
Zamiast sie cieszyć, że ktoś Wam udziela rad, wy od razu obrzucacie błotem każdego, kto ma inne zdanie, niż Wy. Ja również nie wzięłabym DJ-a, choć byłby najlepszy na świecie. Powód? Płyty może puszczać każdy a wesele musi mieć swój klimat. Jeśli nie chcecie pijącego zespołu, spisujcie umowy z takim warunkiem - nie wypłacimy należności, jeśli zespół będzie spożywał alkohol. I już. Proste? Zrobiłam tak i wiele zespołów powiedziało mi pa-pa. Dzięki Kafeterii i radom jednej z forumowiczek, znalazłam zespół taki, jakiego szukałam i cieszę się bardzo. najgorsze są te pyskujące pannice, którym wydaje się, że zjadły wszystkie rozumy świata. Dziewczyny, więcej pokory.

Gość Tarnowianin
Cała gama inwektyw,a to jest zbyteczne,można "kopać"kulturalnie..,Chwała tym co potrafią grać i śpiewać "na żywo",wtedy jest klimat i właśnie ten brak sztucznego brzmienia,robi to coś ..,inne od tego wysublimowanego brzmienia,przebarwienia rytmiczno-aranżacyjnego,które wyciskane jest z "gotowców","kompów" i innego dziadostwa,które tworzy się w studiu...,Nawet kapele"tzw.medialne są dobre,ale te co potrafią grać na żywo,wszystkie "sztuczki",które coś zastępują to beka,beka i ucieczka budząca mieszane uczucia.A pan d-j po prostu coś odtwarza i co ma nagrane to puszcza...Mam pytanie...,co z tą Szafą Grającą..?nie można drzwi otworzyć,wyskakuje ktoś inny..,jak to jest:)

Gość Ale o co tu kaman
Bo nie kumam... Szafa, jak szafa. A że gra, to też miło. Namiarek poproszę, posłucham. Mam wesele w 2008 roku i szukam kapeli, której nie trzeba się wstydzić. Pozdrówka i piffko wirtualne.

Gość DJ ARASSH
Co do Zaiks-u to wszystko jest na stronie www.zaiks.org.pl

Gość Tarnowianin
Dobrze..,w takim razie jeszcze raz ,może próba się powiedzie,dzięki za piffko i pozdrawiam:))

Gość Joaśka z Warszawy
szafa_grajaca@op.pl

Gość Joaśka z Warszawy
szafa_grajaca@op.pl

Gość Joaśka z Warszawy
Naprawdę, nie psioczcie, tylko zadzwońcie i sami sprawdźcie. Tylko nie róbcie głupich dowcipów. Wiem, że kilka "lasencji" z Kafeterii dzwoniło do nich, narażając ich na koszty dojazdu itp.

Gość Joaśko od razu
widać, że sama jesteś z tego zespołu. Taka reklama jest żenująca i odstrasza ci klientów. dobry zespol nie musi sie reklamowac