Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szukająca pracy bla bla bla

czy powinnoscią jest pisac w cv że jestem meżatką?

Polecane posty

no własnie? musze pisac w cv że jestem męzatką? tak mnie to zastanawia... Sami wiecie że jak młoda kobieta jest mezatką to juz nie bardzo chcą przyjąc do pracy... bo ciąza bo dziecko itd. Odkąd wtkasowałam stan cywilny z cv to wiecej firm do mnie dzwoni.

??

Gość tukasa
ja radzę nie kłama. I tak to kiedyś wyjdzie na jaw. A wtedy będzie gorzej...

ale ja przeciez nie klamie, przeciez gdyby mnie pracodawca zapytał czy jestem mezatka to mowie. Czy to klamstwo?

Gość .............1977
Przeczytajcie sobie na stronach internetowych, jak się pisze CV, jak byk jest pozycja - stan cywilny - zarówno kobiety jak i mężczyźni to wypełniają, zwykła formalność

moze dla ciebie zwykla formalnosc, ale dla mnie nie :o mam siedziec na bezrobociu pol zycia, dlatego że jestem mezatką? co to ma do rzeczy w związku z moją pracą? jestem przez to głupsza? mniej wydajna? mniej umiem? mniej robie? wkurza mnie to :(

Gość .............1977
a może chodzi o ubezpieczenie członków rodziny, fundusz socjalny, dodatkowe dni wolne......ludzie trochę wyobraźni......sami stawiacie sobie sztuczne problemy....mniej wydajna, widocznie tak o sobie myślisz

przepraszam a co ma piernik do wiatraka? na rozmowie o pracę pracodawca bedzie juz myslał o tym, czy bedie musiał ubezpieczac zdrowotnie kogos z mojej rodziny? ty miej troche wyobraźni... Zresztą nawet gdyby musiał ubezpieczyc, to pieniądze zostaną ujęte z mojej wypłaty a nie z jego kieszeni

Gość teraz juz w cv
nie trzeba uwzgledniac stanu cywilnego ale teoria swoje, zycie swoje. Ja nie pisze w cv ale na rozmowie sie pytaja. A co powiesz? Nie udziele odp na to pytanie:O? Niby nie moga juz teraz wymagac od Ciebie zebys to pisala ale na 99% i tak zapytaja:(

jasne, zgadzam sie z tobą w 100%. ale ukrywac tego nie chcę. Ja chcę żeby ktos mnie zaprosil na rozmowe, zobaczył kim jestem, co sobą reprezentuję. Jesli ktos zapyta, oczywiscie powiem. Ja po prostu nie chcę by moje cv było odrzucone dlatego że jestem mezatką. Chcę miec szansę na spotkanie

Gość pracodawca..............
pieniądze zostaną ujęte z mojej wypłaty a nie z jego kieszeni a z czyjej kieszeni ta wypłata, idiotko? :o

sama jestes idiotko! jak zarobie 1500zł i ubezpiecze meza to wtedy nie dostane 1500 tylko np. 1450zł. To co? Pracodawca płaci czy ja? Weź sie nie osmieszaj!!! jak kupie za wyplate jedzenie to mam mowic że to szef mi kupil, bo kasa z jego kieszeni? boże co za młot

polecam słownik ortograficzny :o potem dopiero szukaj pracy! bo jak na razie to chyba tylko do sprzątania kibli :o

moge szorowac kible ale tylko tobą

to do roboty 🖐️ zamiast przed kompem siedzieć, leniwa dupo!

Cv - to zyciorys zawodowy, nie musisz pisać, ze jestes męzatką, panną, rozwódką. Jeszcze czego !

Gość ble ble ble.......
ja w cv nie mam npisane ze jestem meżatka ani ze mam dzieci mam szkoły przebieg pracy zawodowej, umiejetnosci kursy zanteresowania.I jesli na rozmowie pytaja to mowie prawde i jesli mnie nie przyjma to juz ich problem a nie mój szukajaca pracy - masz racje najpierw trzeba sie pokazac, a reszta juz nie zalezy od ciebie

goń się buraku

dzięki ble ble ble :) widzę że tylko ty rozumiesz o co mi chodzi, bo reszta mysli, że chcę żeby mnie ktos przyjął do pracy a ja nikomu nie powiem że jestem mezatką :o

kayka tobie tez dziekuje :)