Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agatuś

Pomóżcie dobrać dodatki...

Polecane posty

Hej, zdecydowałam się na sukienkę: http://suknie-slubne.pl/pl/stpatrick.php?s=daga Teraz szukam do niej welonu. W Madonnie mają dwie wersje: albo taki 2x3 m, albo taki do połowy pleców. Zjednej strony chciałabym ten długi, taki jak tren, ale z drugiej krótszy na pewno byłby wygodniejszy. Poza tym nie chcę im dać zarobić w tej cholernej Madonnie i tak mnie zczesali za tę sukienkę, a welon kosztuje 250 zł u nich. Buty będę miała na jakimś 5cm obcasem, nie więcej, z niedużym \"czubem\". Zastanawiam się jeszcze nad fryzurą... może jakiś diadem? No i jakiś wisiorek i kolczyki by się przydały. Jak macie jakieś pomysły - piszcie ;) Pozdrawiam 🌻

Zapuszczam :) Teraz mam takie ledwo do ramion, ale do lipca jeszcze z 4 cm urosną. Jestem brunetką twarz mam pociągło-okrągła, także jakiś kosmyk będzie musiał wystawać.

Fajny ten welon. Tylko tak się zastanawiam, bo on upięty pod kokiem jest... nie da się nim twarzy zasłonić?

Nie wiem do czego welon jest, nie znam się :D Tak, suknia jest wyszywana kryształkami na górze. Ale ma ten dekolt i chyba dobrze byłoby coś na szyję zarzucić chociaż? Chyba zrezygnuję z diademu, bo faktycznie wyjdzie, że poobwieszam się jak choina w grudniu.

aha, czyli krotki welonik? a co z bizuterii? cos na szyje,czy za duzo juz? a na glowe chce diadem,pasuje?do krotkiego welonu?

myszko, nie do końca wiem o które zdjęcia Ci chodziło w tym poście: Agatuś wiśiorek może coś takiego i kolczyki jak zdjęcie 13 a łancuszek cienki jak na zdjęciu 33

ale mi chodzi o to, że nie wiem które zdjęcia masz na myśli ;)

przeciż ci sie wyswietla koczyki krzyżyki i inne z boku zdjęcia są ponumerowane wiec zdjecie 13 to kolczyki razem z przywieszką białe i złóte złoto a wsrodku kamien