Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdruzgotana mila

mój ojciec..nakrył mnie w agencji

Polecane posty

Gość zdruzgotana mila

wiem, ze pewnie zaraz będziecie krzyczeć, ze prowokacja, ale musicie mi pomóc:(niewiem jak sie zachować..studiuję w mieście wojewódzkim, jestem na utrzymaniu rodziców, niestety nie zawsze tej asy starcza mi na wszystkko i..kumpela namówiła mnie na dorabianie sobie w agencji, a ja zgodziłam się.. chodzę tam z reguły z raz w tygodniu, gdy mam najluźniejszy dzień zajęc i akurat wczoraj...do lokalu wszedł..mój ojciec:(!!! zamarłam z drinkiem w ręce, koleżanka wyszła go przywitać, ale on jej nie zauważał,jego wzrok zatrzymał się na mnie. w kusej bieliźnie, ostrym makijażu, i butach burdelówach:(wyszedł bez słowa!jak mam sie teraz zachowac?jechac do domu porozmawiac z nim czy co?pewnie juz powiedzial matce.ona tego nie przezyje

Jeżeli to nie jest prowokacja to napewno nie powiedział matce. Lepiej sama z nim porozmawiaj

E, chyba nie powiedział tak od razu. No bo jakby się tłumaczył, że w burdelu był? Swoją drogą etż sobie znalazłaś sposób na dorabianie :O

Gość zdruzgotana mila
dobra nie wam to oceniac. co mam robic?

Gość najlepsza obrona jest atak
powiedz matce że ojciec był w agencji i że widziała go tam twoja kumpela a nie ty, lekki szantaz ojczulka tez jest wskazany. tak czy siak i ty i twój dady siedzicie po uszy w gównie

nieciekawa ta Twoja sytuacja, tyle powiem. nie wiem moze pogadaj z nim, przeciez nie mozecie udawac ze nic sie nie stalo, mama sie zorientuje ze cos nie gra, wyjasnijcie to sobie, i zapomnijcie ze to sie stalo.

Gość zdruzgotana mila
Tak sobie pomyślałam, że może zaproponuję mu lodzika z połykiem w zamian za milczenie. Jak myślicie? :classic_cool:

Gość fwfwfw
no - zakładając że to prawda - jak to, co robić? ponieść konsekwencje dobrze na pewno nie będzie a potem jakoś się potoczy przecież chyba liczyłaś się z tym że bliscy mogą się dowiedzieć?

Gość widać że córeczka
podobna do tatusia grunt to rodzinka

Gość zdruzgotana mila
głupia jestem jak but, ale kto mogl przewidziec ze moj ojciec z malej miesciny znajdzie sie w tym miescie,zeby sobie ulzyc?:o

Przedstaw sprawę jakoś inaczej, powiedz że chciałyście się z koleżanką powygłupiać bo miał przyjść tam jakiś wasz kolega a wy np., miałyście mu pstryknąć parę fotek, i powiedz ze nie spodziewałaś się po nim tego że zdradza mamę...

Gość fwfwfw
teoretyzując... przewidzieć można było że w agencji znajdzie się ktokolwiek znajomy z tejże małej mieściny lub skądinąd jak i to że kiedyś trafisz gdzieś na byłego klienta, że kiedyś ktoś twojemu dziecku powie że zna cię jako prostytutkę itd nie trzeba dużej wyobraźni ale kto wie, może żadnej nie masz

Gość oboje jestescie w podobnej
sytuacji :O ja przemilczalabym to i zobaczyła ojca reakcję, gdy sie spotkacie . Gdy On Cie bedzie atakowac zawsze mozesz Ty jego , ...........szkoda mi tylko Twojej mamy , bo ani córka ani maz sie jej nie udali :( A nie zastanawiałas sie, ze opócz ojca moze Cie zobaczyc jeszcze ktoś ze znajomych ? I co wtedy ?

Gość lodzik taty
z tym lodzikiem dla tatuśka-niezła myśl , tylko jak mu się spodoba , a pewnie tak , to będzie chciał częściej , a może i nie tylko lodzia

Gość zdruzgotana mila
Myślę, że spodoba mu się napewno bo dobra w te klocki jestem :). A ponadto, co mi szkodzi zrobić mu od czasu do czasu lodzika? Przecież nikt nie powiedział, że miłość ojcowska jest tania :) :classic_cool:

Gość lodzik taty
tak trzymać , na pewno będzie w siódmym niebie.ach żeby tak wszystkie córeczki dbały o swych tatusiów , świat byłby piękniejszy , a i ojcowie nie szukaliby uciech poza domem.

No wlasnie pytanie: jak poznac studentke zainteresowana sponsoringiem ? Tzn. nie z agencji tylko taka w miare malo uzywana ?

Gość nakrył a może
pokrył??;)

Gość no to macie
wspolna tajemnice

Gość tatusiek.
zdruzgotana mila - jutro tez dam Ci zarobic,tylko matce nic nie mów :classic_cool:

Gość zduzgotana mila
nie no wiedziałam, ze nie mam co tu szukac rady sajonara 🖐️

Gość zdruzgotana mila
ale wrocil i moja kolezanke wybolcowal ze sie do dzis nie moze usposobic :( co jak przyjdzie po mnie ten szatan

Gość magdalenkkkaaa
ja sobie też nieraz wyobrazam co był powiedizała jak by mnie nakrył....ale w twoim przypadku to na niczym cie nei złapał mozesz powiedziec ze owszem byłaś w burdelu ale odwiedzic koleżankę a że ubrałas sie jak ubraas to co z tego możesz powiedziec że szykowałyscie się na impreze jak ona skońćzy prace...nic ci nie udowodni

Gość koszmar.....
powiem jedno, czysto teoretyzując, ze w takiej sytuacji bym ojca wyzwała na czym świat stoi, powiedziała matce i ojciec musiałby na kolanach za nią chodzić i przepraszać. bo to co ja robię z moim zyciem, to moja sprawa - jestem dorosła i koniec. mogę zarabiac na zycie jak chcę. ale ojciec składał przysięgę małżeńską mamie i NIE MA PRAWA chodzić po agencjach. jak chce być taki niezależny to fora ze dwora, niech da spokój matce. niewybaczalne.

Gość janusz koszmarny
Koszmar ale wyszczekana z ciebie kurewka :p Tak a propos robisz loda z połykiem?

Gość hallo hallo
cos mi sie zdaje ze ty jestes tez tworczynia topiku "co ja zrobilam !!!przesalam sie ze swoim ojczymem" ale masz fantazje ...