Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anisiaaaaaaaaaa

Co to moze byc?

Polecane posty

Gość anisiaaaaaaaaaa

Od kilku dni mnie bardzo swedzi i piecze wiadomo gdzie. Ostatnio bralam duzo antybiotykow, spoznia mi sie okre, boli mnie glowa i mam zawroty. Co to moze byc? Blagam, pomozcie!!!

Gość ryszarda_P
Pwenie masz grzybicę od antybiotyków. A boli cię głowa z nerwow.

Gość nasturcja77
grzybica poantybiotykowa. dziewczyny pamiętajcie sobie kupić przy jakiejkolwiek antybiotykoterapii probiotyk osłonowo! teraz leć do apteki po Lacibios femina i krem Clotrimazolum. jeśli to początki to nie jest tragicznie. jest duże prawdopodobieństwo, że jakoś sie wyleczysz, ale jak nie przejdzie po tygodniu to biegusiem do gina po leki. i przy leczeniu i po też nie można zapominac o łykaniu probiotów! i o leczeniu pratnera jakby co ;)

Gość akma
ja bym poszła juz teraz na Twoim miejscu. tez tak miałam, leczyłam sie gynalginem i clotrimazollum sama i nic. załatwiło mnie na amen po trzech dniach myslałam że umre jak wstałam rano tak piekło i swędziało az mój facet zawiózł mnie jak na pogotowie:) hi hi a lekarz przeczyścił, przepisał co trzeba i powiedział jakich antybiotyków mi nie wolno i co stosować biorąc pozostałe.

Gość akma
no i dał mi jeszcze tabletke dla mego mężczyzny na wszelkiego wypadka

anisiaaaaaaaaaa --- lepiej nie czekaj i nie lecz się sama, tylko biegusiem do gina.