Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mart

Dzieci w UK są nietykalne?

Polecane posty

do mart wlasnie doczytalam ze jestes mezczyzna jesli to prada to gratuluje odwagi facet opiekujacymi sie dziecmi ...ZDARZA SIE ALE NIESTETY NIE CZesto ale teraz sobie pomyslalam ze to nie prawda facet nie pisze" plakac sie chce" ale gratulacji nie skasuje niech tak zostanie dla tych facetow co naprade sie opiekuja to byly moje pierwsze mysli

Gość mart
heheheh..jebniete bahory,wkurzaja mnie bo tak naprawde jestem pedziem a one nie chca dawac sie dotykac!!!!

Gość mamka30
skoro dzieci są nietykalne,i czytam tu wypowiedzi powyżej to wnioskuję że Anglicy stosują wychowanie bezstresowe? Chyba trudno być au-pair. Jak postępować z takimi dziećmi?

do mart nic dziwnego ze dzieci tak z toba postepuja skoro mowisz do nich tak jak mi napisales w topiku \"kobiety we francji.......\" jestes naprade skonczonym kretynem a raczej kretynka wiec radze ci zacznij pracowac nad soba i swoim postepoaniem bo daleko tak nie pociagniesz nic dziwnego ze polak za granica czesto spotyka sie z upokozeniem i wyzyskiwaniem skoro tacy ludzie jak ty z niskim ilorazem inteligencji pchaja sie za granice ,wracaj czlowieku do polski i nie posuj nam opini o polakach

Gość POPIERAM
Za takich jak ty MARTIK nie tylko wstydzimy się za granicą ale na całym świecie

Gość mart
sam sie wstydze,za was jak sie dajecie latwo prowokowac:)...kupa debili ...ale coz ide sprzatac kible w maku...see youi!!

Gość mart
Ktoś się pode mnie podszył... Tyle Wam powiem:)

Drodzy, u nas idzie wszystko w tym kierunku. W szkole nauczyciel ani dyrektor dotknac bahora nie moze, bo zaraz go wyrzuca. Tam po prostu tak jest. Taki jest efekt, jak rodzicom nie chce sie wychowac dobrych ludzi, a innym nie wolno nic zrobic, jak sie jest ofiara mlodych bandytow. Jak ktos pisze, ze to dziecko, i jeszcze nie wie ze robi zle, to znacZy, ze jeszcze nigdy nie przekonal o tym, jaka mlodziez dzisiaj jest.

Gość a poza tym
jak sie temu dziecku teraz nie pokaze co jest dobre a co zle, to potem sie juz nei bedzie dalo. 'czego Jas sie nie nauczy...'

Gość odpowiedzka
Mi sie tez wydaje, że dzieciom w UK pozwala się na wszystko! i pewnie z tego powodu wyrasta z nich, to co wyrasta:)