Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 12332123123

CZY BIORĄC PRYSZNIC NA BASENIE JESTEŚCIE NAGO ????

Polecane posty

Gość xklpojjjnl.
No pewnie ze nago. Przyzwyczailam sie do nagosci w saunie. A dla ludzi ktorzy sie brzydza narzadow intymnych...nie rozumiem ludzie, jak wy sie rozmnazacie? Macie dziurke w pantalonych i sie nawzajem nie ogladacie? Nie rozumiem co jest odrazajacego w cipkach i penisach? I to slownictwo! Bobr?! Co to za okreslenie? A dla wyjatkowo religijnych: uwaga uwaga: Bozia stworzyla takze cipki i penisy!!! Ale rewelka co? :p :o🖐️

Gość panna..
xklpojjjnl. -po stylu wypowiedzi wnoskuje ze jestes Andrzejem z Biłgoraja

Gość nononono
fenia,idz ty powiedz panu doktorowi ,temu od glowy to,co tu piszesz.Jestem pewien ze cie wyslucha z uwaga...

Gość xklpojjjnl.
O rety, fajny ze mnie Andrzej - z cipka....:D :D :D Po prostu musialam sie odezwac, bo glupota az naprawde boli :o No ale to jeszcze potrwa zanim w niektorym mozdzkach cos zakielkuje....

Gość hehe..........
tylko nago jest sens sie myć

przed wejściem na basen należy umyć się dokładnie pod prysznicem a jak to zrobić w stroju???Zawsze biorę prysznic bez kąpielówek choć nie widziałem że ktokolwiek więcej tak robił,nie spotkałem się jednak nigdy z jakimiś zarzutami ze strony innych osób;)

Gość derwa
należy umyc się w domu a nie brudnym przychodzić na basen

Gość Dziewczęca
Zawsze biorę nago. I myję części intyme też. Nie czuję wstydu z prostego powodu - nikt sie nie patrzy bo wszyscy... się wstydzą.

Gość zzzzdzichu
tylko brudasy i mohery "myja" sie w stroju bleee

Gość dss
Tylko bez majtek,nie wnoszę brudów na basen.

W stroju kompielowym pod prysznić? To się tylko rozmazać można nie umyć!Znam osoby ktore ubrane w strój kapielowy po kilkugodzinnym pobycie poza basenem na basenie biorą 20 sekundowy prysznic oczywiście w stroju.Na młdłości mnie zbiera jak sie na to patrze.Ja oczywiście biorę prysznic nago ale dużo ludzi nie bierze wcale,to przykre i i zastraszające.

Gość pokacycka
pokacycka

Gość śliczna wandzia
Jak czasem ide na basen, to widzę - jedna z druga rozbiera się z ubrań, pod spodem ma kostium kąpielowy - nie chce wiedziec, jak dlugo już noszony - szerokim łukiem omija prysznic i siup do wody. Ewentualnie zmoczy się w kostiumie, żeby sie nikt nie czepiał. Moim zdaniem powinien byc przymus rozebrania się , nie wiem, jakas sluza, gdzie nie przejdzie sie w ubraniu, gdzie trzeba wejsć i tam leci woda z sufitu. Nie rozumiem, po prostu nie rozumiem tych wszystkich świetojeliwych, co to wielce sie boja, zeby dzieci nie zobaczyły golych cip, cycków i penisów. To sa normalne cześci ciała i nie rozumiem, dlaczego dziecko nie ma wiedziec, jak one wygladają.

Gość zagadajj
Zgadzam się i dlatego nie chodzę na baseny

Gość kkkjhjhjh
hk

Gość er55555555555
podnoszę

Gość higiena intymna
oczywiscie ze tak przeciez każdy facet ma to samo więc czego sie wstydzić?????????????????? myje sie po to zeby byc czystym higiena miejsc intymnych jest bardzo wazna ja jestm na golasa nie ma sie czego wstydzic

a ja jestem chyba jakas "nie ten tego", widze ze dla wiekszosci z was paradowanie przed obcymi ludzmi z gloą dupa i cyckami jest w zupelnosci normalne. ja bym tak nie mogla, wstydze sie i krępuje. i nie przemawia do mnie argument ze wszystkie jestesmy takie same, no i co z tego? kazdy normalny czlowiek jest chociaz troche skrepowany nagoscia. no, przynajmniej dla mnie.

Gość 1230
cooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool:}

Gość gość
Zawsze. Tak nakazuje instrukcja z ministerstwa :-)

Gość gość
Na szczęście na moim basenie są zamykane kabinki i można się umyć bez skrępowania nago. Ale nie rozumiem waszych zarzutów że nie można się dobrze umyć w stroju, zwłaszcza dwuczęściowym. Przecież normalnie wkłada się rękę pod strój, namydla, odchyla strój żeby dobrze wypłukać mydliny strumieniem wody. Nie przesadzajcie.

Gość gość
Przecież strój też mocno namydlasz i płuczesz, nawet na swoim ciele. Zakładam że taki prysznic trwa trochę dłużej ale jest to możliwe. Trochę wyrozumiałości dla osób religijnych czy wstydliwych, one też mają prawo korzystać z basenu, a nie łamią regulaminu myjąc się łącznie ze strojem.