Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zalamanka11111

POWAŻNE OBJAWY, PROSZĘ O POMOC!!!

Polecane posty

Gość zalamanka11111

Naczytałam się trochę o tym w internecie i teraz martwię się o siebie. Od pewnego czasu mam kłopoty z prawidłowym wypróżnianiem się. Po potrawach, takich jak pierogi, naleśniki, kotlet, gołąbki i tym podobne, mam okropną biegunkę z takim wstrętnym skręcaniem w jelicie. Czasami wystarczy mały stres i biegunka pojawia się nawet przy lekkich potrawach. Zgaga też często mi dokucza, a o wzdęciach już nie wspomnę. Poza tym raz mi się zdarzyło zauważyć krew na stolcu. Boję się, że to może być coś poważnego, np. rak jelita grubego (takie właśnie są objawy). Znacie jakieś inne choroby mające takie same objawy?

Gość co tu pomagać
do gastrologa się zarejestruj i to szybko bo na wizyte czeka się ok2-3 miesięcy

Gość zipi
u mnie w mieście czeka się tydzień :) tylko pamiętaj o skierowaniu i chca także mieć badanie krwi hbs czy jakoś tak (na przeciwciała żółtaczki)

Gość potcfs
a moze to uczulenie na potrawy maczne?? lekarz niech skieruje ci tez do alergologa na testy

Gość krew w stolcu to zawsze
sygnał niepokojacy i powinien natychmiast zmusić osobę do wizyty u lekarza

Gość idź na badania
gastroskopia i kolonoskopia bardzo mile widziana niestety. A przyczyna to niestety przede wszystkim rak i radze zacząć właśnie od tych badań mimo że nieprzyjemne. Inne przyczyny to wrzody, albo faktycznie alergia. Ale idx do lekarza koniecznie

Gość zalamanka11111
Jak to możliwe? Przecież ja dopiero mam 19 lat, a tu już rak?

Gość o jezus //.........
dziewczyno ktos ci juz powiedzial ze to tak czy co? idz do lekarza tam sie wszystkiego dowiesz na forum sie nie wyleczysz

ja miałam podobne objawy jak ty i byłam u lekarza, okazało się że to skręt jeli. w mojim przybatku stało się to od tego że za durzo leków brałam < po choruje na astme 4 stopnie > przez około miesiąca byłam na diecie bezglutynowej i bez mlecznej i jest już poprawa. Ale dalej jestem tylko na diecie bezglutynowej pozdrawiam :)