Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość geraldine

włamałam się chłopakowi na maila

Polecane posty

Gość geraldine

i się dowiedziałam........oszukuje mnie i to praktycznie we wszystkim!!!!!! Dlatego podpatrzyłam jego hasło do skrzynki i własnie się naczytałam tych wszystkich maili. Nie wiem, może wolałabym nie wiedzieć. Ale co teraz mam zrobic, mam mu powiedzieć? Przecież będzie wiedział że szperałam mu w koncie a on niby taki szczery do kwadratu, że od razu ze mną zerwie a to ja mam powody!!!!!!

Gość miluna
Dziwne, a nie chcesz z nim skonczyć po tym wszystkim?

Gość A moja znajoma
zostaw go bez z słowa

Gość to z nim zerwij
skoro masz powody, skoro to taka świnia i w ogóle, co się będziesz jego pretensjami przejmować?? przecież to on ciebie oszukuje cały czas tak?

Gość mmmmmmmmmmmmmmmmmm
Zostaw go i nie sluchaj "zdradzajacych uczciwcow", ktorzy zaraz zaczna sie wypowiadac, jaka to jestes okropna, ze wlamalas sie do skrzynki.

Gość geraldine
właśnie chcę i nie chcę, żeby odebrał mi tą satysfakcję!!!! Ale zanim zdąże powiedzieć, ze to koniec to jego juz nie będzie bo - czytałaś moje maile jak mogłaś koniec z nami!

Gość no ale
co takiego było w tych mailach?

Gość to powiedz
ze to koniec a jak zacznie pytac to powiedz.."domyśl się" i tyle - on moze wtedy pomyśli, ze nie dwoiedziałaś sie tego z maila tylko czegos od znajomych czy cos takiego :)

Gość geraldine
jestem taka wpieniona że nie wiem!!!!! przecież nie powiem mu że mam trzecie oko albo wrózka mi powiedziała!!!! A ten palant będzie sie obnosić, że pierwszy skończył ten zenujacy związek bo stracił do mnie zaufanie, zenada

Gość to z nim zerwij
nie przejmuj sie czymś takim kopnij gnoja w tyłek i tyle nie tłumacz skąd wiesz tylko że wiesz i tak będzie ciebie atakowal bo poczuje się zagrozony, w końcu to tylko jego wina ze cie oszukuje więc i tak będzie krzyczał ze to wszystko przez ciebie aby odwrócić uwagę od swojej winy już lepiej zostaw go bez słowa, najbardziej go zaboli..

Gość no ale
co takiego tam wyczytałas? Pozatym wiesz co wez pod uwagę, z eoni siedząc w pracy zwyczajnie się bajerzą z nudów, i niekoniecznie coś musi z tego wynikać:-)!

Gość przeciez znasz odpowiedż
dziwie sie na co czekasz !

Gość no ale
Albo przeforwarduj te miale na jakies konto typu "stefan kowalski@o2.pl" poczym z niego wyś;lij je sama do siebie, powiedz ze ktos zyczliwy ci wyslal!

Gość tadzio rydzy
A w SB to się nie służyło aby?

Gość geraldine
co tam było?? A na przykład gorące maile do jakieś napalonej katarzynki, ze niby on taki samotny i nikt go nie rozumie a ona jest jego bratnia duszą i stek innych bzdur. Albo maile od magdusi cyt. - niegrzeczny byłeś ostatnio:) nie odbierałes moich telefonów a moje ciało tak za tobą teskni" Zaraz sie porzygam. Albo maile do kolegi czy idą na ta ipmrezkę i z kim, a ja niestety dokładnie pamietam, ze tego dnia bolała go głowa i miał podobno początek grypy tak więc naewt nie chciał, zebym do niego wpadła, bo się zarażę, idiota, i z tego powodu wyłączył telefon bo szedł spać!!! Zaraz mnie szlag trafi! Nawet pisac nie mogę!!!!

Gość no ale
moim zdaniem pomysl super:-) , udawaj zdziwona jeszcze jezu zobacz co ktos mi wyslal o boze jak mogles! jak mogles byc tak podly! Cale szcescie ze ktos mi to wyslal:-) bydlaku!

Gość zostaw swinie
i to natychmiast

Gość no ale
zakladasz konto, z jego konta wysylasz na tamto a z tamtego na swoje kasując Fw od kogo!

Gość diabliczka hehe
zerwij, wykasuj mu te maile i liste kontaktow :) ;) :)

Gość zmień hasło do skrzynki

Gość to z nim zerwij
dokładnie - popieram NO ALE - świetny pomysł jeśłi tak bardzo przeszkadza ci to, ze on odwróci kota ogonem... ja bym się tym absolutnie nie przejmowała, ale - zrób tak jak razi NO ALE

Gość geraldine
normalnie roznosi mnie wściekłość!!!!! Ręce mi się trzęsą ku...a właśnie przysłał mi smsa - idę z Tomkiem na bilard i nie biore telefonu. Jasne na bilard!!! Jakbymgo teraz miała to bym zabiła. W życiu nie czułam się tak upokorzona!!! I to po 4 latach parszywego zwiazku!!!!!!!!! Serio mówicie zeby wykasowac te maile?

Gość geraldine
nie mogę zrobić tak że mu pokażę że coś do mnie przyszło niby od kogoś bo ja mam na swojej skrzynce maile od chłopaka z którym się czasami spotykam!!!! i jeszcze parę takich luźnych od innych gostków!!!! nie chcę ich kasować bo są dla mnie ważne, a przecież mój chłopak nie może się o tym dowiedzieć!!!

Gość to z nim zerwij
to mu odpisz że nie musi już się fatygować i go włączać bo już tak jakby ciebie to nie dotyczy i tyle skończ to już, tak podle przez telefon i się nie tłumacz kobieto litości nie bądź wycieraczką...

Gość geraldine
bardzo smieszne to powyżej, to jest żenujące że zawsze znajdzie sie ktoś kto się podszyje i ubawi sie cudzym bólem

Gość korepetycje...
po prostu przestan mu ufać...a kto powiedział ze musisz mu powiedziec ze szperałac w jego mailach???dziewczyny skoro zdobyłam hasło do poczty to na pewno wpadniesz na lepszy pomysł ukarania za kłamstwo..zeby nie pokonał Cię Twoją bronia.

Gość takii jeden
a pomyslałas o tym ze tez go oszukalas bo grzebalas mu w mailach bez jego wiedzy? ja bym nie popuscil mojej dziewczynie, zaufanie to podstawa

Gość hm-hm-hm
a pokasuj mu, troche sie zdziwi, chociaz jak ma z nimi az tak bliski kontakt, to chyba i tak nie ma sensu. Zapamietaj jakies imie i sie zapytaj czy sie fajnie bawil z ta laska w weekend kiedy byl taki chory :) Ja bym jeszcze dorzucila, ze nie musi juz sie z niczym ukrywac ani wylaczac telefonu, bo to i tak koniec, ale zrobisz jak uwazasz

Gość to z nim zerwij
taki jeden - a on jest fair w stosunku do niej jak ją oszkuje i kręci z innymi laskami..???:O nie przejmuj się dziewczyno takimi komenarzami

Gość hm-hm-hm
taki jeden>>> nie rozbrajaj mnie hahaha Jej oszustwo to pikus w porownaniu z tym, co on robi!!!!!!!!!!!