Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabka220

Wysokość obcasu

Polecane posty

Gość już pisalam
właśnie o to mi chodzi. Tylko dziwi mnie że ktoś uważa się za lepszego dlatego że kupuje buty Ryłko. to paranoja jakaś-co to w ogóle jest?Ryłko, też mi firma

Gość dziewczyno daj se na luz
No Rylko na pewno jest lepszy od Deichmana (tak niektorzy uznaja to za dobra firme bo ma siec sklepow :D ) Ja kupuje buty ktore sa wygodne, ladnie wygladaja i sa dobre gatunkowo i jest mi rybka gdzie je kupie. I tez jest mi to obojetne gdy zaplacilam za buty 300 a ktos inny 50 lub gdy ja zaplacilam 50 a ktos inny 300

Gość już pisalam
poza tym MNE gdzie kupujesz buty na dziesiątkach-to bardzo ciekawe jest...dobre firmy nie robią pełnej dziesiątki-a może czegoś nie wiem?

http://www.e-rylko.com/index.php?page=shop.flypage&product_id=1670&category_id=18&root=1&option=com_phpshop&Itemid= To są moje ślubne buciki i jak dla mnie te 8 cm to idealna wysokość. Są bardzo wygodne i świetnie trzymają stopę. Nie ma najmniejszego znaczenia cena czy producent liczy się to czy jest Ci w nich wygodnie i możesz swobodnie chodzić nie myśląc o wysokości obcasa. W moim przypadku Ryłko ponieważ akurat te buty spełniają moje wymagania co do wygody, stabilności, rozmiaru i koloru.

Gość sdujjj
podobnie bylo u mnie... tez rylko okazal sie idealny dla mnie. jednak, ja mialam ten nizszy obcasik.

ales sie wyglupila z ta srednia krajowa,a z tych bucików wystaje ci słoma :O

Gość Do MNE
Czy ty na co dzień też jesteś taka nieprzyjemna? Wyrazy współczucia dla bliskich :/

nie ma czego współczuć-raczej współczuje dziewczynce,dla ktorej JA zgrywam hrabiankę, a tymczasem to ONA mnie wyśmiewa z powodu noszenia butów, które są jej zdaniem zbyt tanie w porównaniu z tym,co nosi a dodam,ze ona nie ma pojęcia, co noszę ja znalazłam ciekawą stronę http://www.bialebuty.com.pl

Gość zabka220
no ja bym sie chyba nie zdecydowała kupić buty przez internet... Uważam że najlepiej jest przymierzyć... A co do wielkości obcasu, to sama już nie wiem jaki rozmiar był by najlepszy :( No bo widomo wygoda jest bardzo ważna, ale nie chcę aby noga brzydko wyglądała...

Gość zabka220