Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgggffg

ciaza 1 miesiac

Polecane posty

myszka24.......>nio ale co z ta moja temperatura i czestym oddawaniem moczu(dzis w nocy tez bylam siusiu),a poza tym krew miesiaczkowa przypomina kolor rozowy.czytalam tez,ze kobiety byly w ciazy i mialy normalna i w terminie @.hmmm....juz sama nie wiem!

owszem zdaża sie że w ciązy może byc @ jest ona słabsza krótsza i w niczym nie przypomina normalnej miesiączki a temperatura w icąży jest zawsze inna od normalnej ja osobiscie mialam 35,4 do ok 8tc ale oczywiscie to idzie w drugą strone też u mnie koleżanka miała ok37,5 aha zawsze mierz temp w iednym miejscu i jednym termometrem wdedy jest prawidłowe najlepiej pod pachą

Sylwinka Ty se weź zrób ten test dla świętego spokoju ;) bo moja koleżanka do 3 miesiąca ciąży miała normalny okres ! tak tak nie plamnienia tylko normalny, obfity okres :O no i w 4 miesiącu nie dostała, poszła do gina na USG a ten mowi, że to już 13 tydzień :P no i był suprise raczej :D u mnie od tej jednej małej plamki cisza ale boli mnie strasznie prawy jajnik i coś w okolicach pleców :P

Dziekuje kobietki za wszystkie wypowiedzi :-) pojde w tym tygodniu na badanie moczu,a wiec chcialabym sie dowiedziec jaki jest odczyn moczu kiedy kobeta jest w ciazy.a moze ktoras z Was ma przykladowe wyniki badan? teoria testu narazie nie robie,zobacze ile potrwa krwawienie(ogolnie to jest jakies dziwne):p i jak cos to przejde sie do gina.a u Ciebie nastapily jakies zmiany oprocz wczorajszego plamienia?

aha!kiedys slyszalam,ze jak jest sie w ciazy to odczyn moczu z kwasnego przechodzi na zasadowy.hmmm....a Ty myszka jaki masz?

to są wyniki z 5tc barwa--żółte przejrztystośc--- przejrzysty odczyn ph ---- 6 ciężar 1,030 białoko ----nieobecne glukoza----nieobecna bilirubina---nieobecna urobilinogen----0,2 azotyny----nieobecne leukocyty-----ujemny krew---ujemne lekarz powiedział że bardzo dobre wyniki

myszka dziekuje za link :-) zaraz sobie poczytam. sierpien to fajny miesiac na przyjscie malutkiej dzidzi :) a jak u Ciebie dzisiejsze samopoczucie?

u mnie super malutkie zaczyna kopniaczki dawac i to mnie rozczula bo takie delikatne biegam co chwiolaw siusiu i apetyt mi sie poprwaił bo ostatnio miał lichy ale juz ok

Sylwinka ja dzisiaj w nocy dostałam @ ;) ;) ;) i w przeciwieństwie do Ciebie jestem bardzo zadowolona ale zobaczysz już w nast cyklu zajdziesz w upragnioną ciąże ;) ;) 😘

myszka.....>ciesze sie,ze u Ciebie wszystko ok i ze dzidzia daje o sobie znac :-) dzia za wynki badan. teoria.....>co do Ciebie to bylam przekonana,ze dostaniesz @ :p miejmy nadzieje,ze ze mna wszystko jest ok i ze wkrotce zostane mamusia :-) teora zajrzyj tu czasem,przyzwyczailam sie juz do Was dziewczynki :p

Hej dziewczynki!dziekuje za cieple slowa :-) bylam dzis u lekarza rodzinnego.przepisal mi antybiotyk na to siusianie i dal mi skierowanie na badanie moczu.wlasnie skonczylam czytac ulotke od tabletek i tam jest napisane zeby nie laczyc tego antybiotku z preparatami zawierajacymi zelazo,cynk,magnez bo zle sie bedzie wchlanial,a ja biore juz 2 opakowanie Biofer Folic i \"dupa zimna\" bo preparat ten zawiera zelazo,kwas foliowy i witamine C.jestem zla bo nie wiem co mam teraz robic! teoria jak @?brzuszek mocno boli?mnie bolal przez pierwsze 2 dni,a teraz jest juz spokoj. myszko dziekuje za kolejny link,mam nadzieje,ze juz niedlugo tego typu porady i sie przydadza :-)

Sylwinko a dziękuję dobrze ;) @ rozkręcił się juz wczoraj tzn leje sie ze mnie jak z zarzynanej świnki :P ale nie boli prawie wogóle bo ja m.in po to brałam tabletki bo kiedys mialam strasznie bolesne miesiaczki no i tabletki mialy mi pomoc no i chyba cos pomogły bo juz drugi @ po odstawieniu jest praktycznie bezbolesny a przed tabletkami to srednio co 2 miesiace ladowałam na pogotowiu :O a Tobie co właściwie jest z tym pęcherzem ? zapalenie masz ?

a manio!teoria nio to mialas hardcorowe @ wrrrr.wspolczuje Ci bo ja nie wiem co to bol menstruacyjny. mnie dopiero godzinke przed @ zaczyna bolec brzuch,poboli troszke i przestanie.dzisiaj juz praktycznie krwi nie widac tylko brazowe plamienia.ogolnie to jaka dziwna ta @ bo krwawienie mialam tylko sobota,niedziela.29 marca ide do gina.musze zrobic cytologie bo te reklamy o raku szyjki macicy doprowadza mnie do grobu :-( nio cos jest nie tak z tym pecherzem bo latam siusiu jak opetana.lekarka powiedziala,ze to pewnie zapalenie pecherza. teoria jeszcze dzionek,dwa i skoczy sie ta okrutna(chodz u Ciebie wyczekiwana)@ :P

sylwinka poczekaj jak bedziesz w ciąży wtedy sie lata do kibelka ciągle ja gdziekolwiek pójede w gosci to pedem siku nawet nie zdąze kurtki zdjąc bo sikam ciągle a jka pójde po zakupy to gnam do domu jak szalona bo myśle że nie zdąże

Sylwinka --> nooo powiem Ci,że co przeżyłam to moje :O ale przynajmniej porodu sie już nie boję bo raz pan doktor na pogotowiu , ktory nota bene znał mnie juz doskonale , podłaczył mnie do tego urzadzenia co mierzy skurcze podczas porodu (nie pamietam jak sie to nazywalo) i wyszło, że mam takie skurcze jak kobieta w II fazie porodu :O a że miałam tak srednio raz na dwa miesiace to juz troszke tych porodów przeżyłam :P :P

jak u Was dzisiejsze samopoczucie kobietki? mnie troszke glowka boli,ale chyba przez ta pogode.wstalam rano,patrze,a za okienkiem pada snieg z deszczem.nio zalamalam sie konkretnie :P musze zaraz wziac sie za porzadki bo moj Mis przyjezdza w czwartek :-) a tak korzystajac z okazji to chcialabym sie zapytac,w ktorym miesiacu slubowalas myszko i jaki utwor mialas na pierwszy taniec.Ty teoria to chyba jeszcze panienka cio?:P

teoria mam nadzieje,ze tamte bole co mialas to juz \"przeminelo z wiatrem\",ale powiem Ci,ze szkole ladna dostalas.:/

noooooooo ja panienka :P :P od prawie 5,5 lat z tym samym facetem :D :D eee jaki śnieg z deszczem ? :P u mnie piękne słonko ;)

aj!ale mnie tu dawno nie bylo :/ co tam u Was slychac?myszko jak sie czujesz? ja jutro ostatni dzien biore antybiotyk.zrobilam badania moczu i wyszlo mi,ze przejrzystosc moczu jest metna i mam liczne bakterie.hmmm ciekawe skad to sie wzielo wrrr.mam nadzieje,ze po tab.wszystko bedzie ok.powtorze badania za tydzien.