Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość madzinka

Obiad ślubny zamiast wesela-czy ktoś doradzi???

Polecane posty

oczywiście, że szukam sama-jestem z warszawy znam tutejsz restauracje, tyle, że wszędzie jest b. drogo, a czasem wlasnie w necie mozna spotkac kogos, kto poprostu jakims trafem zaplail za obiad np. 80 zl/os.;-\\) nigdy nie zorgazizowalabym przyjecia sugerując się opinia osoby której nie znam;-) ale zawsze mozna sprawdzic-tak jak w przypadku restauracji delicja- chyba w jakims celu takie forum istnieje??? i wlasnie w takim w jakim je wykorzystuje-jedni pytaja inni jak chca to odpowiadają-proste i logiczne;-) pozdrawiam

Gość Wedding Planner
Hmmm... Szukasz w samej Warszawie czy w okolicach też? Jeśli w okolicach, to polecam Restauracje Croatia http://www.rest-croatia.lap.pl/ A myślałaś o urządzeniu takiego obiadu w plenerze?

Gość juka27
Witajcie Bardzo spodobała mi się Delicja:) Czy ktoś już wie coś więcej o tym miejscu. Był? Widział? Jadł? Rozmawiał? Czy jakaś alternatywa? Zależy mi na opiniach osób, które odwiedziły restauracje... pozdrawiam juka

Gość Wedding Planner
Byłam, jadłam - REWELACJA :) Kuchnia wyśmienita, doskonała obsługa i przemiłe szefostwo :) Naprawdę polecam :)

Gość juka27
do Wedding a w jakich okolicznościach poznałaś to miejsce, jeśli można spytać? I jak je oceniasz pod kątem przyjęcia na 40-50 osob. PZDR

Gość Wedding Planner
W Delicji Polskiej robiłam muzyczną oprawę wesela :) Jest to miejsce na niewielkie wesela lub obiady czy bankiety - 70-80 osób. Z całego serca polecam :) Jedzenie smaczne, a nawet BARDZO SMACZNE, czyściutko, z klasą. Najpiękniejsze toalety, jakie widziałam w salach weselnych. Niedługo na moim blogu pojawi się opis restauracji, zatem będziesz mogła przeczytać sobie o niej coś więcej.