Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gfgggffg

co to moze byc??

Polecane posty

Gość gfgggffg

Witam od jakiegos czasu mam straszne bole plecow ktore glownie umiejscawiaja sie w okolicy łopatek i krzyza dzis w nocy nie moglam zasnac prawie cala noc przesiedzialam bo nie wiedzialam jak sie polozyc zeby nie bolalo:( moze ktos z was tez tak mial nie wiem oc czego to moze byc:/

Gość gfgggffg
uupp

Gość a jaki jest twój
styl życia, bo przede wszystkim to moze być od braku ruchu i pozycji siedzącej. Idź do lekarza na prześwietlenie kręgosłupa najlepiej

a ja bym wzmocniła miesnie kregosłupowe ćwiczenia i ruch.... najlepiej w łózku z chłopakiem czy mezem

Gość gfgggffg
boli mnie tez do tego macica:/ najwiekszy bol odczuwam w okolicy krzyzowej

Gość pewnie szykuje się rwa
ramienna, prawdopodobnie masz krzywy kręgosłup i dyskopatię szyjną

Gość gfgggffg
mam 20 lat nie mam jeszcze meza:)

Gość gfgggffg
a co to jest ta rwa ramienna??

ale co do tego ma macica? Nie wiem jak moze bolec macica? Po czym to poznajesz ze boli macica a nie np. szyjka macicy czy jajnik?

Gość pewnie szykuje się rwa
no to rwa lędźwiowa, największy ból jakiego może doświadczyć człowiek, bierz się za ćwiczenia, ale z umiarem, póki boli

Gość gfgggffg
brynetka 11 zle sie wyrazilam nie bola mnie jajniki moze czasem pobolewaja i boli mnie w dole brzucha:/ cwicze staram sie codziennie

Gość fkaka
Zwyrodnienienia kręgosłupa. Może jeszcze nie dyspokapatia. Idź jak najszybciej do lekarza, bo trzeba zrobić prześwietlenie. Jeśli to tylko zmiany zwyrodnieniowe (które ma połowa poplulacji), to leczenie jest raczej żadne (chyba doraźnie coś przeciwbólowego - mnie pomógł olfen), natomiast trzeba zacząć rehabilitację. Jak dla mnie ta zapisywana przez lekarza to jest pic na wodę fotomontaż, nie daje nic. Ja zaczęłam po prostu chodzić na siłownię. Ale ja nie mam poważnych zmian - mówię to wyraźnie, nie każdemu wolno ze zwyrodnieniami cwiczyć na siłowni. W każdym razie to jest dolegliwość upierdliwa i trudna w leczeniu, coś trzeba z tym robić, może basen, może jakaś inna forma ruchu.

Gość gfgggffg
a czy moze to miec zwiazek ze sprawami kobiecymi bo okres spoznia mi sie juz 6 dni:/ wybiore sie do lekarza na pewno bo dluzej z tym bolem juz nie wytrzymam!!

Gość gfgggffg
jest to nie mozliwe raczej zawsze mialam okres nieregularnie ostatnio dostalam po 14 dniach i w pierwszym dniu po miesiaczce uprawialam peeting z chlopakiem ale jestem dziewica wiec wykluczam taka ewentualnosc