Gość timmon Napisano Marzec 14, 2007 Witam Mam ofertę dla firm/usługodawców z branży weselnej, nie posiadających własnej witryny internetowej. Nie będę Wam tłumaczył jak silna jest reklama w internecie bo o tym z pewnością wiecie... Chciałbym z mojej strony zaoferować Wam kompleksową reklamę w sieci obejmującą: - stworzenie witryny - rejestrację domeny (adresu, np. www.nazwa_Twojej_firmy.pl, www.nazwa_Twojej_firmy.com.pl, itd... ) - "zaparkowanie" domeny na serwerze - hosting o pojemności 2GB (miejsce na serwerze) z możliwością tworzenia subdomen (np. www.cos_tam.nazwa_Twojej_firmy.pl, www.cos_tam.nazwa_Twojej_firmy.com.pl, itd...) - pocztę w Twojej domenie (np. cos_tam@nazwa_Twojej_firmy.pl, cos_tam@nazwa_Twojej_firmy.com.pl itd...) - max. 5 kont pocztowych - pomoc w aktualizacji treści Twojej strony - pomoc techniczną ...i co najważniejsze - jej promocję w sieci - Twoja strona będzie znajdowana w najpopularniejszych wyszukiwarkach internetowych tj.: google, onet.pl, wp.pl, interia.pl W PRZECIĄGU PÓŁ ROKU GWARANTUJĘ, ŻE JEJ PAGERANK BĘDZIE WYNOSIŁ MINIMUM 3 (www.prchecker.info). Cena 1000 zł netto (wliczona jest w tym roczna opłata za hosting - 250 zł netto). Wystawiam faktury. Zainteresowanych proszę o maila - timmon@o2.pl Oferta dotyczy tylko _kompleksowej_ obsługi - nie pozycjonuję stron, których nie robiłem i nie są hostowane na moim serwerze. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach