Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaała

zrobiłam za szybko test ciazowy albo to jakies inne zaburzenia

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaała

Okres miałam od 11 lutego przez 7 dni 25 lutego miałam bodajze owulacje bo krwawiłam (co mi sie zdarzyło 1 raz w zyciu) zas kochałam sie najpierw 27 stycznia, potem 3 marca Ja nie moge zrozumiec metody obliczania dni płodnych, kto mi pomoze stwierdzic jakie jest ryzyko ciazy?? teraz mam 32 dzien cyklu a zawsze miałam 15-28 maksimum.... stosowałam prezerwatywe (podobno zdarzaja sie przy niej wpadki) a test ciazowy zrobiony dzis rano jest negatywny

Gość gong
no kochalas sie akurat wtedy , keidy bylo najwieksze ryzyko... :classic_cool: nie martw sie.. testy rzadko kiedy klamia.. poza ty zabezpieczaliscie sie..

Gość zamek z piasku
no to raczej nie jestes w ciazy, piszesz, ze owulacje mialas 25 lutego - czyli wtedy mialas dni plodne. Wtedy sie nie kochalas to jak??? Pozatym w testy wierze, juz by ciaze wykazal.

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaała
kiedy było to ryzyko?? 27 stycznia czy 3 marca??

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaała
tzn ja nie wiem na pewno czy ten 25 luty to owulacja - tylko krwawiłam wtedy i mama mi powiedziala, ze to owulacja okres miałam od 11 lutego za dlugo nie mam okresu, nawet piersi mnie nie bolą

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaała
tylko nie krzyczcie, ze pełno topików na ten temat, ja naprawde nie rozumiem jak to sie liczy!!! była nawet stronka gdzie obliczaja dni płodne ale ja nie mam regularnych cykli

Gość zamek z piasku
czy ja wiem czy bylo wtedy najwieksze ryzyko??? Owulacja 25 luty - dni plodne 23 - 28 luty - max. Sex 27 stycznia i 3 marca- watpie, no i test negatywny, nie martw sie.

Gość zamek z piasku
Przy nieregularnych cyklach faktycznie ciezko stwierdzic owulacje, powinna byc 14 dni przed @

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaała
aha czyli dni płodne dwa dni przed owilacja i 3 dni po:-) czyli jednak to u mnie jakies zaburzenia

Gość jaaaaaaa
Moim zdaniem skoro okres miałaś od 11 lutego, a kochałas się 27 stycznia, czyli po tym stosunku dostałas okres! kolejny stosunek był 3 marca, a owulacja wg Ciebie 25 lutego, więc jak na moje wyliczenia ryzyko jest znikome :) A licząc Twoje dni płodne przy Twoich cyklach 28 dniowych to owulacja powinna Ci wypaść 23 - 24 luty!Także spokojnie! Dla pewności powtórz test z porannego moczu, bo różne cuda na świecie się zdarzają :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaała
chyba macie racje - dziekuje

Gość zamek z piasku
dni plodne to biorac pod uwage dlugosc zycia plemnikow to ok 3 dni przed i 3 dni po owulacji. Nie martw sie masz tylko niewielkie spoznienie, moze nawet ze strachu ;) Przyjmujac cykle 30 dniowe okres powinas dostac 13 - stego, czeli twoje spoznienie to naprawde nic. Testom wierze, w twoim przypadku powinien juz wykryc ciaze - gdyby byla. Wyluzuj, pewnie niedlugo przyjdzie

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaała
dziekuje za wyczerpujace informacje, szkoda ze niewiele tu takich zyczliwych osób na forum, współzyje od niedawna i do dla mnie nowośc:-)

Gość sa stronki
na ktorych mozna obliczyc, kiedy beda dni plodne :) Poza tym mozna tez kupic testy owulacyjne, albo w aptece aparat do sprawdzania dni plodnych. :)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaałaaa
aparat do sprawdzania dni płodnych?? to by było fajne:-) ciekawe ile takie cos kosztuje? a ja mam 34 dzien cyklu i nadal okresu brak.... tak długo okresu jeszcze nie miałam