Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ta co sie nie rozstala

Dlaczego musze przezywac rozstanie od dwoch lat? Dlaczego?

Polecane posty

ojjj - a jak czesto on do ciebie wydzwania?

Gość ooooooooooojjjjjjjjj
ta ci sie nie rozstala>>> a wiesz ze moj ex tez sie czasem oczernial, ja nie wiem moze to jest metoda "na ofiare" ??? :)

Gość monikaratownika
no czyli ma chlpak problemy i to jest przyczyna jego dziwnego zachowania, niestety powinien isc do tego psychologa bo jak bedzie wygladalo jego zycie??

Gość witam w klubie
moj tez mowi ze jest najgorszy!! ze nic nie potrafi!! ze nie da mi szczescia!! przeciez to glupota!! dlaczego oni maja takie niskie mniemanie o sobie??

monika,nie wiem ale o seksie tez byla wzmianka, powiedzial sam o sobie ze jest do dupy w tej kwestii nie wiem czemu ale czasami wrecz rzuca obelgami w kierunku samego siebie, obrzuca sie najgorszymi epitetami a po jakims czasie zgrywa mega cwaniaka, i tak w kolko

teraz po ponad 4 latkach i wielu zgryzliwych tekstach z mojej strony, to tak zazwyczaj na miesiac sie obraza hehe, ale po ostatnim telefonie jakos zamilkl, wiec sie ludze, ze to koniec. Przestalo mi w sumie robic roznice czy dzwoni, byle mnie w nocy nie budzil. ale moj facet troche sie wkurza potem.

no moj mowil juz na siebie, ze jest ciota, pizda zyciowa, pierdola- szok bo nigdy tak o sobie nie mowil, wrecz przeciwnie, cenil sie

witam w klubie- a jak dlugo juz nie jestescie razem?

ojjj-rozumiem ze ulozylas sobie zycie z innym mezczyzna? moze w bylym obudzila sie zazdrosc?

mowie wam, to jest taka proba wzbudzenia w kobiecie zalu, cos w stylu- zobacz jaki bylem glupi, niedobry, przygarnij kropka. A co temu kropkowi w glowie siedzi, tego nie wie chyba nawet on

Gość ja mam podobnie
tyle że trwa to krócej.Zerwałam 3 miesiące temu, odszedł w sposób godny pożałowania,zachował się jak świnia,zero honoru.A teraz pisze jak to mnie kocha i zawraca ciągle mi dupę.Do tego próbuje sie kontaktować z moimi znajomymi ,dopiero teraz widze jaki to palant i dziękuję Temu na górze że otworzył mi w odpowiednim czasie oczy.Tylko niech już sie "ten" odczepi ode mnie raz na zawsze bo przez to w jaki sposób odszedł czuję do niego tylko odrazę.

Gość monikaratownika
nie ma co sie pchac w taki zwiazek, chyba ze chcesz robic za psychologa cale zycie... jesli bys byla w nim zakochana to pewnie byloby warto..ale w takim wypadku? dlaczego to Ty masz byc jego psychologiem poswiecajac w ten sposob siebie?? on naprawde potrzebuje pomocy..

Gość monikaratownika
nie ma co sie pchac w taki zwiazek, chyba ze chcesz robic za psychologa cale zycie... jesli bys byla w nim zakochana to pewnie byloby warto..ale w takim wypadku? dlaczego to Ty masz byc jego psychologiem poswiecajac w ten sposob siebie?? on naprawde potrzebuje pomocy..

chyba sie nie obudzila, on byl zazdrosny nawet jak bylam sama. Ja zeby go splawic ciagle mu jakies teksty mowilam jakich mam fajnych mezczyzn, zeby tylko dal mi spokoj. Ogolnie, to i tak wiedzialam, ze na spotkaniu bedzie probowal mnie do lozka zaciagnac. Ale ile mozna nie byc z kims i dawac sie wykorzystywac. Mogl sobie znalezc jakis wolontariat ;)

chyba sie nie obudzila, on byl zazdrosny nawet jak bylam sama. Ja zeby go splawic ciagle mu jakies teksty mowilam jakich mam fajnych mezczyzn, zeby tylko dal mi spokoj. Ogolnie, to i tak wiedzialam, ze na spotkaniu bedzie probowal mnie do lozka zaciagnac. Ale ile mozna nie byc z kims i dawac sie wykorzystywac. Mogl sobie znalezc jakis wolontariat ;)

Czegos tutaj nie rozumiem - NAPRAWDE. Nie sledze watku ale wydaje mi sie ze skoro sie rozstaliscie, to trzeba byc konsekwentnym .Dzwoni? To nie odbierac, chyba numer sie wyswietla albo odlaczyc stacjonarny. Zaczepia, tlumaczyc sie brakiem czasu, nie odpisywac na smsy. To bardzo proste a obawiam sie ze Twoje zachowanie jest pozywka dla tego typu chlopaka. Szkodzi to i Tobie i jemu. To czemu nie bedziesz madrzejsza a tylko sie zwracasz z zalem tutaj. Przeciez nie mozesz ani my nie mozemy odpowaidac za zachowania tego chlopaka. Za to Ty mozesz i powinnas odpowiadac za swoje.

czyli z naszych dyskusji wynika, ze oni sami nie wiedza czego chca, obudzil sie w nich syndrom psa ogrodnika i beda tak mogli do usranej smierci zameczac nas bez celu dopoki nie powiemy dosc niby proste, jasne, logiczne ale z 2 strony ehh..